Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagrał byś na innowacyjnym trybie Easyhc? - opinie użytkowników

DwaDwa2

Serwer 1.13  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrał/aś byś na takim serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jakieś dwa tygodnie temu wróciłem do Minecrafta. Planuję otworzyć własny serwer. Już któryś z koleji. Zanim powiesz easyhc... OMG to juz wszedzie jest to doczytaj do końca.

Planował bym stworzyć easyhc na wersje 1.13 z gildiami dropem oraz handlem hmm zapytasz na czym polegał by handel. Nie wiem czy grałeś w metina jeśli tak to już wiesz o co chodzi.

Była by możliwość wystawiania sklepów na specialnej mapie. Były by różne dodatki na serwerze typu bosy, legendarne bosy. Serwer był by ogólnie odwzorowaniem metina. Lecz nie w 100%

Opublikowano
22 godziny temu, Skullskate4 napisał:

EasyHC z pluginami z neta?

A kto powiedział, że będzie z neta. Jest to godzieś napisane. :) Niestety nie mam 12 lat aby tworzyć serwer w 2 dni projekt powstaje od 3 miesięcy już ;)

Opublikowano

Jeśli ma być odwzorowany metin jak najbardziej na+

Tylko trzeba sie liczyć z tym ,że jedynie metińczycy będą wiedzieć o co chodzi .Nie znam projektu ,ale mam nadzieje ,że gracze którzy pierwszy raz będą mieli styczność będą mieli wszystko wyjaśnione ?

Opublikowano

Jak dla mnie cały pomysł jest po prostu slaby to co ty nazywasz handlem z metina nazywa się w MC "BAZARY" i większość serwerów EasyHC ma takie coś więc nazwa nic nie zmieni. Wszyscy i tak będą nazywać to "BAZARAMI", a serwery w MC bez dobrej reklamy umierają po kilku dniach bez dobrej reklamy, lub jakiegoś mega fajnego pomysłu nie dasz rady przetrwać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...