Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z klientem

MocnyPolaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z aktualizacją/pobieraniem

Od nowego patcha chciałem zaktualizować klienta niestety pobierał mi się z prędkością 8kb/s. Pomyślałem, że to przez serwery jednak następnego dnia było tak samo. Odinstalowałem lol'a i chciałem zainstalować ponownie, lecz luncher pobierał mi się z prędkością 5kb/s. Zrobiłem test internetu i download wynosił 150mb/s

Jakieś porady ?

Opublikowano

Sugerując się, że Launcher ściągał się z neta, to próbowałeś ściągnać cokolwiek innego? Poza Launcherem?

Spróbuj w zaporze dodać do wyjątków lige.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano
3 godziny temu, xOstateczny napisał:

Sugerując się, że Launcher ściągał się z neta, to próbowałeś ściągnać cokolwiek innego? Poza Launcherem?

Spróbuj w zaporze dodać do wyjątków lige.

ściągałem co innego i ładnie wszystko pobierało się (w tym samym czasie) ;)Oprócz klienta

i jak mam dodać to do zapory ?

Opublikowano
Dnia 1.10.2018 o 18:46, MocnyPolaczek napisał:

ściągałem co innego i ładnie wszystko pobierało się (w tym samym czasie) ;)Oprócz klienta

i jak mam dodać to do zapory ?

Jeśli wszystko inne ściąga się ekstremalnie szybko,a tylko liga legend jest blokowana, to troche dziwne.

Prawdopodobnie coś jest nie tak z łączem leagueoflegends <-> twój internet, więc spróbuj napisać ticketa do supportu

Bez nazwy-2.png

Opublikowano
Dnia 2.10.2018 o 19:40, xOstateczny napisał:

Jeśli wszystko inne ściąga się ekstremalnie szybko,a tylko liga legend jest blokowana, to troche dziwne.

Prawdopodobnie coś jest nie tak z łączem leagueoflegends <-> twój internet, więc spróbuj napisać ticketa do supportu

Widziałem na "pandach", że to nie tylko ja mam taki problem, więc raczej to rito kochane gejms ma coś nie tak :(

Opublikowano
19 godzin temu, MocnyPolaczek napisał:

Widziałem na "pandach", że to nie tylko ja mam taki problem, więc raczej to rito kochane gejms ma coś nie tak :(

Tak zauważyłem że na reddicie też zaczęły pojawiać się podobne posty. No to teraz nic tylko czekać, możliwe że do końca tygodnia naprawią, nawet szybciej

Bez nazwy-2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...