Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banowanie na tsie

johnysor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień Dobry

Mam jeden problem, mam wykupiony serwer ts na multigaming. Jestem tam server adminem. Mam pytanie jak chce kogoś zbanować to mogę tylko na 2 h. Chciałbym móc zbanować pernamentnie kogoś i mam problem. Potrafi ktoś pomóc ?

Opublikowano
16 minut temu, johnysor napisał:

Dzień Dobry

Mam jeden problem, mam wykupiony serwer ts na multigaming. Jestem tam server adminem. Mam pytanie jak chce kogoś zbanować to mogę tylko na 2 h. Chciałbym móc zbanować pernamentnie kogoś i mam problem. Potrafi ktoś pomóc ?

Musisz permisje rangi ustawić kolego...

i_client_ban_max_bantime  

Opublikowano
2 godziny temu, johnysor napisał:

To wiem mam ustawione na -1 i 75

Mogę banować tylko przez stronę multigaming

Wydaje mi sie, że moze byc jakas blokada od strony multigaming, ja zawsze bede sadzil ze lepiej kupic vps i samemu postawic :p.

NjHbyKJ.png

IP: Taocc.pl

TeamSpeak tworzony z pasji.

Opublikowano

Ok dzięki mam jeszcze tylko jedno pytanie dotyczące vps czy trudniej go postawić niż serwer od multigaming. Czy dostajesz go w takim samym stanie jak serwer np. od multiggaming ? Czy musisz robić przy nim więcej rzeczy ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

kupując serwer VPS instalujesz samemu sobie pliki serwerowe TS3 itd. duzo poradników znajdziesz wpisując odpowiednie frazy w google. panelu tak samo jak na MutliGaming do serwera TS3 nie bedziesz posiadał wszystko robisz w terminalu lub przez program YATQA 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...