Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacinanie się laptopa, gdy podłączony jest modem USB

Papaj66

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój laptop losowo freezuje. Dzieje się tak tylko gdy podłączony jest modem USB, w przypadku połączenia z Wifi nie ma żadnego problemu. Ktoś wie czego to może być przyczyna i jak temu zaradzić?  Jestem w 100% pewien że to jego wina, dodam jeszcze że nigdy się nie zaciął, gdy byłem w trakcie rozgrywki w LoLa. 

+Pytanie, da się jakoś zwiększyć prędkość takiego modemu?

Opublikowano

Brak sterowników USB, zmień USB albo je zainstaluj. 

Jak chcesz zwiększać prędkość modemu skoro masz wolny internet  ??  Nawet jak będziesz miał 1 Gbps dla modemu to cały czas masz masz wolniejsze z pakietu jaki masz.  

Chcesz szybciej to wykup jakiś pakiet biznes za kilka stów.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Wyprostuję sytuację z modemem. Z nim to jest tak, że średnio w ciągu dnia (10 godzin użytkowania) powoduje zawieszenie się laptopa 2-3 razy. Czasami zdarza się, że ani razu się nawet nie zatnie.

Z internetem to jest tak, że mam go na karcie. Gdy jest używany jako modem, średnio ping w grach wynosi 100, gdzie jako wifi (hotspot) ma ok 70-80. Wydaje mi się że to też wina modemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...