Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V Online - mod menu

Fari_Go

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem zapytać czy korzystanie z darmowego menu "niewykrywalnego" - jak podają autorzy, ma jakieś ryzko o zablokowanie konta chodzi mi tutaj o takie opcje jak zmiana poziomu, odblokowanie osiągnieć, statystyk czy zmiana ilości pieniędzy, oczywiście nie przesadzajmy (5 mil na dzień i zmiana poziomu powiedzmy z 10 na 200)?

I czy mniej ryzykowne będzie to jeżeli, na jednym koncie odpale menu na drugim sobie wejdę czysto i z tego co jest menu będę spał hajs czy tam zmieniał poziom na to drugie?

Dodam że pobrałem jakiś tydzień temu darmowe menu "nieykrywalne" zmieniłem sobie poziom z 350 na 1000 i konto nadal nie zostało zablokowane, oczywiście wchodzę teraz tylko na sejse jednoosobowe aby uniknąć zgłoszeń od graczy.

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Opublikowano

jak uruchomisz raz i wbijesz lvl + jakiś 1mld nie powinno nic się stać nawet na darmowym mod menu.

Jedyny ban jaki miałem na 1 z 50 kont do online to jak użyłem mm od mavericka xD

także jak nie będziesz odpierdalać to spokojnie sobie pograsz. :)

dużo osób też pisze o tym, że jak haxujesz na pojedyńczej sesji to jest większe ryzyko na bana ale nie wiem ile w tym prawdy, pół roku śmigam 0 bana ;d

Opublikowano
15 godzin temu, VeroneczeK napisał:

jak uruchomisz raz i wbijesz lvl + jakiś 1mld nie powinno nic się stać nawet na darmowym mod menu.

Jedyny ban jaki miałem na 1 z 50 kont do online to jak użyłem mm od mavericka xD

także jak nie będziesz odpierdalać to spokojnie sobie pograsz. :)

dużo osób też pisze o tym, że jak haxujesz na pojedyńczej sesji to jest większe ryzyko na bana ale nie wiem ile w tym prawdy, pół roku śmigam 0 bana ;d

znaczy sesja jednoosobowa to inna sprawa, ja trochę źle napisałem wchodzę w sesje tylko ze znajomymi w sumie wychodzi na to samo bo i tak jestem sam najczęściej, no ale różnica jest

a jeszcze co do hajsu to obojętne czy będę dawał opcją "stealh" czy jakoś tak - automatycznie co określony czas wpływają Ci pieniądze prosto do banku np. co 2 sek - 1 milion

bo to sypanie worków strasznie dużo czasu zajmuje a leci to po 2.5k i niestety nie mogę zmienić na więcej, chyba że polecisz jakieś menu gdzie jest taka opcja

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...