Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z internetem

kubson733

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym nadmienić na początku że szlag mnie zaraz trafi. Udostępniam sobię internet z telefonu na komputer przez AndroidAP. Jakoś sygnału 5 kresek, szybkość ok. 65Mb/s (na kompie tak pisze), a nawet strona się nie chce wczytać! Patrzyłem na speedtest to prędkość pobierania 8Mb/s, a pobiera mi ok 100Kb/s. To jest jakiś absurd. Internet mam z Playa. Co zrobić? Jakiegoś wirusa mam na kompie czy co?

Opublikowano

Nie napisałeś jak połączyło, widocznie nie ma LTE tylko HSPA. 

Komp NIGDY nie pokazuje szybkości internetu tylko połączenia telefon komputer.  

Prędkość łącza w sieci komórkowej nie świadczy wcale o transferze jaki możesz mieć. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Pozostało mi chyba zmienić sieć. No kompletnie nic nie chce się wczytać.  Pisze Witryna jest nie osiągalna,  ale to kółko dalej się kręci...

A jeszcze mam pytanie. Bo chce sobie coś pobrać na kompa. Plik waży ok 3.5 GB. Na telefonie mam nie cały 1 GB wolnego miejsca. I czy jest taka możliwość by pobierać ten plik za pomocą telefonu np. przez kabel USB bez pośrednio na komputer. Próbuje juz wszelkich możliwych opcji...

Opublikowano

To jak sobie wyobrażasz pobrać plik na którego nie masz nigdzie miejsca ?  Twój problem je mieć i skasować coś z HDD albo telefonu. 

Zapisz na pena. 

Opublikowano

Może będzie może nie, dowiesz się jak sprawdzisz. 

Opublikowano

Kolejny problem z kartą SD. Gdy włożę ja do telefonu, wyszukuje on jakiś błędów,  a po chwili pisze ze karta jest uszkodzona. Kupiona z rok temu i nawet jej nie używałem.  Na kompie tez jej nie czyta, tylko adapter...

Opublikowano

To to już twój problem jaki masz uszkodzony  nośnik i nie problem do rozwiązania przez forum. 
Kup nową albo nagrywaj na innego typu nośniku. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...