Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edytowanie plików PC

DiosSalveMe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jestem świeży w tym temacie ale chciałem sobie edytować pliki PC danego prywatnego serwera żeby mieć nieodpychanie z konia.

Pobrałem 2 programy jeden to "EterNexus-1.0.3.1a" który kompletnie nie reaguje na wybranie danego pliku PC.

Drugi to "EPack32" - Ten zadziałał ale w folderze o nazwie "PC" pojawiły się tylko puste foldery z dziwnymi znaczkami oraz puste pliki też dziwnymi znaczkami ważące albo 0kb albo bardzo dużo, jednak nic w nich nie ma.

Podpowie mi coś ktoś w tym kierunku? Przejrzałem pare tematów ale wszędzie mówią o plikach root albo proto no i u nich zawsze wszystko śmiga, poza tym teamty są sprzed kilku lat więc sam już nie wiem.

Będę wdzięczny za jakąś poradę jak się do tego zabrać ;)

Opublikowano

teraz klijety sa spakowane nie tym lzo czyli 16bajtowy unpack i 16 bajtowy pack sproboj kakis klijetow albo sproboj starsze nawet jakies sourice cos rozpakujesz podstawowym lzo zawartym w kazdym szanujacym sie unpakerze 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...