Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki smartfon od Xiaomi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki tel od Xiaomi polecicie coś do 2k? Posiadam obecnie iPhone 7 i planuje wymienić bądź sprzedać. ? I czy będzie warto?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Taką zamianę możemy nazwać opłacalną, jeżeli nie jesteś jesteś maniakiem zdjęć robionych smartfonem, choć wbrew obiegowym opiniom droższe Xiaomi potrafią robić bardzo dobre zdjęcia. Najlepszym wyborem będzie wspomniany Xiaomi Mi 8. Ew. Jeżeli chciałbyś lepszy aparat kosztem słabszego wyświetlacza - Xiaomi Mi Mix 2S - hardware w obu przypadkach taki sam, w obu kozacki. 

Opublikowano

Posiadam Xiaomi Redmi Note 5 i według mnie jest godny polecenia, jeżeli będziesz chciał abym ci wypisał z czego jestem konkretnie zadowolony to napisze.

Opublikowano

mi mix 2s w chinach dostaniesz za jakieś 1700 +-100 zł i dolicz koszta przesyłki z obejściem vatu

mi 8 (lepiej poczekać na wersję pro) za jakieś 1400-1550 zł + koszta dostawy z ominięciem vatu

mi mix 2s ładniejszy, nie ma notcha i pokazuje powiadomienia.

mi 8 ma możliwość odblokowania twarzą jak zmienisz region na włochy/indie

Ja bym poczekał na mix 3 i poczekał do świat. planowana cena to ma być 1700 netto na ich rynek czyli jak będą sprzedawać to będzie jakieś 2300-2500 w dzień wystawienia na aliexpress. Poczekasz 1-2 msc i cena spadnie poniżej 2k

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...