Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarna Tapeta Po Wyłączneiu Komputera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Kiedy wyłączam komputer i go na nowo włączam to mój pulpit jest czarny. (wtf?) Jest na to jakaś rada?? Mam chyba zainstalowanego SP3, bo mi Lost Planet Extreme Condition : Colonies Edition niechodzil :/ Proszę o pomoc

Chyba się nic nie stanie, jak trzy dychy strace!

Opublikowano

Przeskanuj komputer, możliwe że to sprawa wirusów.

Mnie kiedyś zmieniały tapete na zółtą. A następnego dnia zmieniły mi na You have been hacked! xD

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano
:) dzięki za pomoc -sik dla Ciebie

Opublikowano

A jaki kolor tapety masz normalnie? Jeśli też czarną, to sprawdź, czy włącza ci się explorer.exe (menadżer zadań > Procesy)

Opublikowano

Tak explorer.exe włącza mi się. To dobrze czy źle :D ?

Opublikowano

Jeszcze zależy to od tapety którą ustawiłeś, czasami nie ustawiłeś tapety prosto z przeglądarki? Adres obrazka mógł się zmienić i nie może wyszukać Ci tapety lub nie masz od początku włączonego Internetu i nie pobiera Ci danych o tapecie. Spróbuj ściągnąć zapisać tapetę na komputer, umieść ją w jednym folderze, ustaw i pod żadnym pozorem nie zmieniaj miejsca położenia tego folderu. Sprawdź rezultat.

@Up'y

Wypierdalać fachowcy co potrafią napisać tylko "format kompa". Sami kurwa sformatujcie sobie dysk żeby wypierdzielić tego Metina.

A jaki kolor tapety masz normalnie? Jeśli też czarną, to sprawdź, czy włącza ci się explorer.exe (menadżer zadań > Procesy)

Jakby mu się nie włączał proces explorer.exe to nie zobaczyłby kompletnie niczego(czcionek, paska itp.) mądralo.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@2up

Mało możliwe bo komp nie ściąga za każdym razem tapety , tak jest tylko na niektórych komórkach że jeśli zmienisz nazwe obrazka , bądź folderu w ktorym sie znajduje to ci zmieni tapete

Wiem ze tak na kompie nie jest bo na lapie mam tapete z neta a tam czasem internetu ni ma

Ja polecam przeskanowac , nawet doctorem spyware

Opublikowano

Ja tak jak wykryto, ze mam nieorginalny windows... musialem odinstalowac aktualizacje windowsa ;)

Miałem to samo - ten napis pojawił się w prawym dolnym rogu - co dziwne mam orginalny system Oo Zmieniło się to gdy wyszedł sp2 na viste bądź przez to że zmieniłem kompozycje