Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bloody 6 - jak odblokowac core3?

provek15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. jako iż ostatnimi czasy kupiłem myszke. - A4tech bloody J95 i w niej był limit na core3/4 1000ca użyć, spytałem produceta myszki jaki wynosi koszt za stały core3/4, powiedziano mi ze:

Gdzies tam w oprogramowaniu jest link, przycisk do zaktywowania core. No teraz Ci nie powiemy gdzie, bo nie mamy myszy / softu (sobota wieczor w domu...) pomyszkuj...

wie ktoś jak moge to coś z aktywować?

Opublikowano

Masz opcje w programie to sobie kup.  Cena jest różna w zależności od regionu i myszki , tak samo zależy od czasu w jakim się kupuje, dowiesz sie odwiedzając sklep.

Ewentualnie użyj sobie Google i poszukaj jak crackować myszkę, jeden ze sposobów może zadziała jak zrobisz dobrze albo uwali całkowicie myszkę jak się nie uda. ;) 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Przeszukałem całe YT i no niby działa.. lecz w programie Bloody 5 nie wyszukuje mi myszki.. Tylko w najnowszej wersji myszki (bloody 6) wyszukuje mi myszkę, chciałem z crackować myszkę lecz starsze wersjie softu Bloody5 mi na to nie pozwalają :c 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma aktualnie dobrego sposobu na to. Sam mam bloody i używam core 2. Nie baw się w te cracki bo połowa to wirusy a druga połowa nie działa bo testowałem.

O ile ja mam lapka i po odłączeniu myszki (niektóre cracki powodowały brak wykrywania myszy) nie miałem problemu a na pc już byłaby lipa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...