Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA SA - Pomoc z misją

xDefqonOnex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jako iż niedawno zakupiłem, GTA SA na platformie steam potrzebuje pomocy w pewnej misji o nazwie "Cesar vialpando" - Tak Taniec tym Zjebanym Autem... Gdyż wkurza mnie ona z 30 razy próbowałem ją przejść, ale bez skutku nie wiem co za debil z Rock Stara wymyślił tą misję, ale w boki lewo prawo fajnie łapie punkty, lecz gdy zaczynają się kombosy góra i dół nie ważne czy naciskam z opóźnieniem czy za wcześnie... wytłumaczy mi ktoś, w którym momencie to naciskać oglądałem masę, serii z YouTube z tą misją przyglądałem się jak naciskać górę i dół w odpowiednich momentach, ale uj mnie już strzela... wytłumacz mi ktoś jak to przejść, lub mogę dać swojego Save, aby ktoś przeszedł mnie tą misję - Bo na Plaży nie miałem żadnych problemów z tańcem i naciskaniem klawiszy... a tu niestety zybana misja to zybany rezultat przegrywam o ponad 500 pkt czasami o 200.... 

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• Aive zmienił(a) tytuł na GTA SA - Pomoc z misją
Opublikowano
Cytat

wytłumaczy mi ktoś, w którym momencie to naciskać

W momencie, kiedy strzałka znajdzie się w kole. :) Korzystasz ze strzałek czy numpadu? Polecam skorzystać z tej drugiej opcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...