Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Słabe punkty w ciele człowieka

energy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

To zdecydowanie masz za malo lat i jeszcze wiecej i nie masz wogole pojecia o czym mowisz. Zle porownanie zrobiles, bic niewidomego? haha co to za porownanie! wyraze sie prosto.. gowno wiesz o zyciu tak jak i biciu sie, te swoje szkolne "solo po szkole" to wiesz gdzie zachowaj, dostales kiedys w pizde? bo ja wlasnie wrocilem z basenu i dostalem od kolesia taka bombe z obrotu ze polecialem na samochod bo skakalem do jego koleszki na basenie i wiem co to jest dostac realnie w pizde a wiem co to sa bajki, pierdoli mnie to ze niby jestem mniejszy a on zdeczka wiekszy ale myslisz ze co? dostalem w pizde i pobieglem bo bruce lee? dalej sie stawialem. Ja praktycznie w tygodniu nie obejde sie bez jakiejs zaczepki i wiem jak to jest, wole nawet dostac w pizde niz odpuscic i taka prawda, omal tylnich zebow nie stracilem ale tez nie zrobilem z siebie pizdy, niema czegos takiego ze skaczesz do kogos on idzie po duzo wiekszego i mocniejszego i odpuszczasz.. wtedy zrobisz z siebie kompletna ciote, prosta zasada na ulicy.. ty zaczynasz ty konczysz, nie wazne jakim kosztem z kim i jakimi zasadami - trzymaj sie tego do konca.

Zapamietaj! na ulicy nie liczy sie honorowa walka tylko zwyciestwo bo to nie ring a ulica.

edit: Jeszcze jedno zapomnialem dodac, palka teleskopowa i kastet to nie wszystko, jesli nie jestes szybki to cie bezbronny rozpierdoli szybciej niz ty wogole zamachniesz sie. Ja kiedys dostalem w pizde od kolesia co chodzil na kick bocks, tak szybko recami machal ze wogole nie widzialem kiedy bombe dostalem od niego a niby mialem ten kastet... -.-

2006-2010

• Dodaj nową pozycję...