Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Słabe punkty w ciele człowieka

energy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

azerf wtf.. biles ty sie kiedys czy tez na ogladales chinczykow w filmach? cala solowke bedziesz unikac i czekac az sie zmeczy ? no sorry bedziesz spierdalal to zajebiecie ci ceglowka a jesli myslisz ze bedziesz robil takie uniki ja w dragonball to rzeczywiscie slabe masz pojecie ^^ ehh poco sie meczyc? chcesz komus wpierdolic to nie walisz jakis uderzen czy cos, bierzesz kastet albo palke teleskopowa zakuriwsz dobrze w ryj albo klate i po zawodach, nie wiem wogole po co sie bawic, tylko mozna sobie problemow narobic bo im dluzej tym wiecej widzow a trzeba myslec tak zeby kogos skatowac i nie miec doczynienia z hwdpicja... nie podoba ci sie ktos? bierzesz palke teleskopowa najlepiej z gumowymi kolcami i idziesz do kolesia centralnie go napierdalasz az odechce mu sie zyc >_> kurwa poco jakies solowki.. solowki to bezsens bo wcale nic nikomu nie udowodnisz.. chcesz byc straszny i szanowany? pokaz ze sie nikogo nie boisz i kazdemu wpierdolisz tak ze na twoj widok bedzie sie trzasl i od co cala filozofia bo juz wiem cos o tym >_> szanuj swoich to najwarzniejsze

2006-2010

• Dodaj nową pozycję...