Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z internetem i cofkami w grach

Pawel5gram

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otóż mam problem z pingiem w lolu przy róznych akcjach skacze do 150ms+ a fpsy mam stałe 60 tak samo w fortnite stałe 60 fps a jak już troszeczkę się więcej dzieje to zaczyna cofać a oczywiście fpsy są stałe również 60. Nie wiem czy to jest wina internetu, podzespołów czy konfiguracja routera np kanału na którym jestem (6). Model laptopa: https://www.x-kom.pl/p/182147-notebook-laptop-173-msi-gp70-leopard-pro-i7-4700hq-8gb-1000-gtx850m.html a dostawca internetu Vectra. Za rozwiązanie tego problemu będę tak wdzięczny, że sobie nawet nie zdajecie sprawy, ponieważ to tak strasznie utrudnia granie w gry online i denerwuje, że ciężko jest to wytrzymać. Dzięki i liczę na waszą pomoc.

Opublikowano

To może byś przynajmniej podał jaki masz internet. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Tak podłączałem już taki żółty kabelek lecz jest za krótki niestety ścinki wtedy też są.

Może w odpowiednie wejście mam podłączyć czy to bez znaczenia?

Opublikowano

Zmień czy skonfiguruj jak należy router, a dostawcy to sie sam pytaj o problemy. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...