Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz Bloody V5m/V7m/V8m i Organizer Genesis Mouse Bungee VANAD 750

G0DF4TH3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim!

Zwracam się do Was z kilkoma pytaniami. Czy jest jakaś większa różnica między myszkami Bloody V5m, V7m oraz V8m, oprócz kształtu oraz wymiarów? Cenowo praktycznie nie różnią się od siebie. Posiadałem model V5m, lecz został zalany, więc to dobra okazja by przyjrzeć się nowszym modelom. Czy, któryś z tych modeli oferuje zauważalnie lepszą niezawodność, chociażby w działaniu sensora?

Polecacie jakąś podkładkę, która będzie dobrze współpracowała z myszkami Bloody V5m/V7m/V8m? Kiedyś używając myszki Logitech miałem do niej jakąś podkładkę, lecz niezbyt spełniała swoją rolę, często zmieniała swoje położenie, pewnie przez to, że nie do końca chciała się dobrze rozprostować, a sama mysz nie chodziła płynnie. Od tamtego czasu nie używałem podkładek, nastała jednak konieczność i muszę ponownie sięgnąć po podkładkę. Zastanawiam się nad A4 Tech XGame X7-500MP, zbiera pozytywne opinie i jest naprawdę tania.

Czy ktoś używał Mouse bungee Natec Genesis VANAD 750? Czy trzeba na stałe przytwierdzać go do biurka czy obejdzie się bez klejenia i nie będzie się ruszał? Na zdjęciach nie wygląda to jakby bez klejenia utrzymało jakiekolwiek większe pociągnięcie myszki.

Pozdrawiam,

G0DF4TH3R

Miłego dnia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...