Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Wczoraj mój kolega dostal bana. Szkoda mi go, od razu go spytalem czy zmienil nazwe pewnego pliku i czy czyscil folder dump. On mnie spytal: ,,Po co?"

Dlatego pisze ten temat bo wg. mnie da sie zmniejszyc szanse na bana. Sam uzywam paru botow od 2 lat i nigdy NIE DOSTALEM BANA

1.Zmieniamy nazwe pliku tam gdzie zainstalowalismy botroada(silka)[domyślnie C:\program files\silkroad\]; plik nazywa sie SilkErrSender na byle jaka, byle tylko zmienic

2. Regularnie czyscimy folder DUMP. Nie wiem jaka jest regula tam, ale czasem pojawiaja sie jakies pliczki to spokojnie to usuwamy :)

Te sposoby nie gwarantuja unikniecia bana. Do tego jest potrzebne również szczęście :)

Ps. Prosiłbym o podpiecie w odpowiednim miejscu ponieważ połowa osób odwiedzajaca to forum o tym nie wie i potam maja pretensje ze sa bany ;0

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

...temat bo wg. mnie da sie zmniejszyc...

Właśnie to jest domniemanie. Nikt tego nie potwierdził, że ten sposób ma jakieś rezultaty.

Z mojego doświadczenia bocenia przez 3 lata bez żadnego czyszczenia czy zmiany nazwy tego pliku. Nie dostałem ani jednego Bana.

p.s Adminow nie prosi się o podpięcie tematów sami zdecydują czy temat sie nadaje.

michaeljordankopia.png

OKRUTNA PRAWDA

dominompl.gif

EU PT: lvl 100+/-

Wizz x3 War x2 Cler x1 Bard x2

stopkakopia.png

Opublikowano

Było już wiele razy ;) Banowanie zwykłych botów (chodzi mi o graczy) to jak loteria. Jak na ciebie wypadnie masz bana ^^

Opublikowano
o.O Kto zaczyna bocic wie że jest to program nielegalny za którego może dostać bana... A jeżeli nie dostał to ma szczęście.Tak podepniemy a potem będzie że dostaliśmy bana pomimo tego że było takie upomnienie bez sensu.Bocisz - możesz dostać bana.Nie bocisz- możesz nie dostać.Proste :).
Opublikowano

Nie da sie niczym zmniejszyc.. usuwanie tych dumpow to efekt placebo :DD

My nie bierzemy za to odpowiedzialnosci ze ktos uzyl bota ktorego pobral stad i dostal banna =)

Zamykam.

sygna1o.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...