Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Perm - Odwołanie

marcin0977

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj po zalogowaniu się na konto zastałem wiadomość o zawieszeniu konta na stałe, konto miałem od drugiego sezonu, pełno skinów, wszyscy bohaterowie, od sezonu 3 nie zszedłem poniżej platyny. To był drugi ban za wulgarność na czacie, gdzie tu jest jakaś sprawiedliwość? ktoś jest toksyczny, zaczniesz odwdzięczać mu się tym samym i kończysz z banem, DNO. Miał ktoś może taką sytuację, że konto mu odblokowali? Warto się o to ubiegać czy raczej nic z tym nie zrobią?

Opublikowano

nie dostaniesz unbana nie ma opcji.

4 lata temu dostałem perm na main koncie, gdzie wartość konta przekraczała 1700zł.

- oczywiście próbowałem się odwołać, ale niestety bez skutecznie.

Opublikowano

Jeżeli ostatnio zmieniałeś hasło do konta to spróbuj im kit wcisnąć, że ktoś Ci się na konto włamał, z tego co wiem to niektórzy kiedyś się tak odwoływali.

Opublikowano
5 godzin temu, Astern napisał:

nie dostaniesz unbana nie ma opcji.

4 lata temu dostałem perm na main koncie, gdzie wartość konta przekraczała 1700zł.

- oczywiście próbowałem się odwołać, ale niestety bez skutecznie.

1.7k? mało :>

@top
nie ma opcji odwołania sie

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Teraz to banują ostro jak dymają się króliki. Wystarczy napisać 'kys', reporta dostaniesz i perma masz szansę dostać. Ja nie mogę dobić 30 lvla, bo już na 16-17 lvl (2-3 dni roboty bez boostów) dostaję bana na chat, a po nim bana na 2 tygodnie :D

Opublikowano
Dnia 9.09.2018 o 15:31, marcin0977 napisał:

Witam, dzisiaj po zalogowaniu się na konto zastałem wiadomość o zawieszeniu konta na stałe, konto miałem od drugiego sezonu, pełno skinów, wszyscy bohaterowie, od sezonu 3 nie zszedłem poniżej platyny. To był drugi ban za wulgarność na czacie, gdzie tu jest jakaś sprawiedliwość? ktoś jest toksyczny, zaczniesz odwdzięczać mu się tym samym i kończysz z banem, DNO. Miał ktoś może taką sytuację, że konto mu odblokowali? Warto się o to ubiegać czy raczej nic z tym nie zrobią?

Miałem podobną sytuację, z logów czatu wynika, że byłem minimalnie toksyczny - podczas gdy - osoba była bardziej toksyczna ode mnie i nie dostała żadnej kary... Nie mam pojęcia czy po roku warto się z tego odwoływać, albo czy jest sens w ogóle to robić, ale z tego co czytam powyżej to marne szanse na to widzę. 

Opublikowano

Również dostałem perm bana na moim głównym koncie, gdzie zainwestowałem część pieniędzy w skórki (4-letnie konto). Odwołanie nie pomogło i raczej w Twoim przypadku też nie pomoże.

Po długiej przerwie, zacząłem grać na nowym koncie i sporadycznie się przedrzeźniałem co głupszym "summonerom" - konto zdążyło już wyłapać bana na czat (tzw. restrykcja czatu). Owe konto porzuciłem, ponieważ jak wiadomo pierwsza kara na koncie wprowadza efekt kuli śnieżnej i jeżeli zostaniesz wyłapany na mniejszym wykroczeniu, przypadnie wyższa kara. A za 3-4 karę - perm.

Od pół roku, może trochę krócej grywam na nowym koncie, na chwilę obecną bez większych problemów, bez kar. Na tym koncie wprowadziłem zasadę:  /mute all  na starcie gry. Gram na pełnym luzie bezstresowo i mam wyjebane w dywizje wyższe jak dia 3 (im dalej w las, tym więcej drzew  - po co sobie nerwy psuć). 
Tak jak kiedyś byłem w stanie wydawać co mniejsze oszczędności na ciekawe skórki, tak teraz nie mam zamiaru wspierać finansowo bagna jakim jest liga legend.

Ogólnie to polecam metodą grywania - nowe konto, mute all i na chillku. W przypadku duo wystarczy  /whisper  lub mikrofon (dwie ogarnięte osoby spokojnie wystarczą, aby osiągnąć złoto/plat/diament, a reszta młodych gniewnych gówniaków - mute . )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...