Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MacBook 12

dailymatix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytania do sprzedawcy a nie tu. 
Dowiesz sie zresztą większość jak kupisz. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Dobra wszystko się dowiedziałem i sprawdziłem też numer seryjny, jeszcze jedno pytanie, czy na tym Mac'u pójdzie WoW? Nawet na najniższych ustawieniach byle by był grywalny?

Opublikowano

Lipa :/ a polecisz jakiegoś MacBooka do 4500 zł żeby wowik na nim działał płynnie? Potrzebuje Mac'a na studia a w wolnych chwilach chciałbym popykać w WoW'a 

Opublikowano

MacBook nie są do gier. Prawda jest niestety taka że za polowe tego budżetu kupisz zdecydowanie wydajniejszy laptop do gier https://www.mpcforum.pl/topic/1520352-zestawienie-polecanych-laptopów-ranking-laptopów-co-warto-kupić-wrzesień-2018-r/

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano
1 minutę temu, Gajwer napisał:

MacBook nie są do gier. Prawda jest niestety taka że za polowe tego budżetu kupisz zdecydowanie wydajniejszy laptop do gier https://www.mpcforum.pl/topic/1520352-zestawienie-polecanych-laptopów-ranking-laptopów-co-warto-kupić-wrzesień-2018-r/

Ale ja ja potrzebuje Maca na studia, a chce nie raz tylko popykać w WoW'a, nie chce grac w jakieś Wiedzminy czy BF'y, musi byc system Appla

Opublikowano

Jak nie musi być to koniecznie laptop kup używany  iMac z odpowiednią grafiką. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...