Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rangi kanałowe ts3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam osoby co mi napisze permisie do danych rang

Channel Promoter - zarządzanie całym kanałem usuwanie oraz dawanie rang na kanale itd po prostu ma dostęp do wszystkiego 

Channel Admin - Usuwanie komuś rang i dawanie ich od Voice aż do Operatora zmiana hasła na kanale kickowanie, banowanie, mutowanie na kanale 

Operator - Kickowanie, zabieranie rangi niższych (Voice oraz Gość), zaczepianie, pisanie na kanale, mutowanie na kanale [ nadawanie kar ]: Zakaz mowy itd (ALL)

Voice - Ta ranga będzie mogła mówić jak ktoś zmieni z Gość na Voice na danym kanale będzie mogła pisać na kanale zaczepiać 

Gość - gdy ktoś ma tą range to po wejsciu na kanał nie może mówić na danym kanale może zaczepiać pisać na kanale 

Żeby każdy mógł zaczepiać i pisać na kanale oraz mówić wszystko związane z kanałem ( Gość po wejściu na kanał nie może mówić będzie trzeba mu nadać Voice )

-------------------------------------------------------------

Jeszczę proszę podać nazwy że ktoś nie może zaczepiać danej osoby pisać do niej to się nazywa chyba antypoke jakoś tak 

Kary:

Zakaz pisania

Zakaz mowy

Zakaz mowy i pisania

Zbanowany na kanale

Proszę o podanie premisi do tych karnych rang

Mam jeszcze problem że członkowie nie mogą wejść na żaden kanał nawet publiczny grzebałem coś z subskrybcją kanałów i po tym nie mogą

Opublikowano

ja ci mg zrobić za free bo mi się nudzi mowy pisana zbanowany na kanale 

Opublikowano

Ok to zrób jeszcze żeby gość mógł robić kanały tymczasowe oraz kickowan z nich tylko jak zrobi swój a nie że z każdego będzie mógł oraz ustawienie hasła modifikacja kanału tymczasowego itd chyba wiesz o co mi chodzi 

Opublikowano
Dnia 10.9.2018 o 19:23, Kape1212 napisał:

Szukam osoby co mi zrobi te rangi podam ip ts3 !!

Co się bardzo zna na tych rangach i zrobi mi tak żeby nie było problemów 

Jeżeli akutalne,

Podaj mi IP Ts3, wbiję dziś wieczorkiem i pięknie tobie ustawie bo widać że każdy się do tego zabiera jak by to trudne było.

1.png

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...