Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Syf na Youtube

Fari_Go

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak uporać się z niechcianymi reklamami na Youtube i nie chodzi mi o reklamy Youtub'a które jeszcze jakoś można wytrzymać tylko dosłownie o jakiś najgorszy syf który jakimś cudem znalazł mi się na komputerze, reklamy typu "Nawet wielki brzuch zniknie w 15-20 dni" czy całkiem inne raz jakiś akumulator do kupienia raz jakaś niesamowita gra. Wyskakuje Ci to na cały ekran do tego klikasz w krzyżyk żeby to wyłączyć myślisz sobie "o kliknę i zniknie" ch*** nic nie znika, klikasz przenosi Cie do jeszcze całkiem innej strony typu "wygraj samsuga ale jednak by zgarnąć nagrodę wpisz swój numer telefonu poniżej a potem będziemy Ci kradli z konta dwa razy w tygodniu 10 zł" do tego pod paskiem wyszukania stron jakby tam gdzie piszemy "google.com, youtube.com" to pod tym pojawia mi się jakby druga taka podobna wyszukiwarka.

Najciekawsze jest to że te reklamy pojawiają mi się tylko i wyłącznie wtedy gdy wchodzę w filmiki, ani na stronie głównej Youtube mi się nie pojawia ani na innych stronach. Również nie mam problemu z jakimiś ruskimi wyszukiwarkami, wspomnę że korzystam z Google Chrome. Robiłem scana z Eseta, dalej nic. Pobrałem jakieś trzy programy do "czyszczenia przeglądarek" z tego dwa były płatne a jedno "AdwCleaner" niby zadziałał pokazało że jakieś zagrożenie zostało zlikwidowane po czym wciąż reklamy się pojawiają. Kasowałem wszystkie zapisane dane w przeglądarce typu "pliki cookies, historia", zresztą odinstalowałem i na nowo zainstalowałem chroma, wciąż nic...

Już nie wiem co mogę zrobić żeby to usunąć.

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Gość マルセル
Opublikowano

Spróbuj ublock + wszystkie filtry + customowe ( są na internecie różne ).

Jak to nie pomoże to masz jakiś syf i jak go nie potrafisz skasować, a szkoda ci pieniędzy na serwis to format.

Opublikowano
Dnia 7.09.2018 o 17:31, マルセル napisał:

Spróbuj ublock + wszystkie filtry + customowe ( są na internecie różne ).

Jak to nie pomoże to masz jakiś syf i jak go nie potrafisz skasować, a szkoda ci pieniędzy na serwis to format.

Ublock zadziałał, dzięki wielkie za pomoc.

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...