Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skaczący ping w grach Battlefield

ActionPvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewien problem z BF`ami otóż czy to w 4 czy 1 zawsze w randomowych momentach skacze ping i są straty pakietów i te sprawy.

Ten problem jest tylko w BF`ach np:w takim wocie czy lolu wszystko działa jak należy.

Co może być tego przyczyną?

Prędkość mojego internetu w załączniku lecz wydaje mi się że powinien sobie dać rade z tą grą.

Capture.PNG

76561198151853599.png
  • pannikodem zmienił(a) tytuł na Posiadam skaczący ping w grach Battlefield
Opublikowano

Możliwe, że łączysz się z amerykańskimi/azjatyckimi serwerami. Spróbuj (np. w bf1, wyszukiwarka serwerów) odnaleźć serwer z irlandzką, bądź niemiecką flagą i pograj na nim chwile.

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

• Aive zmienił(a) tytuł na Skaczący ping w grach Battlefield
Opublikowano

Jesteś połączony poprzez kabel Ethernetowy czy normalne WiFi? :) 

Oraz powiedz mi czy dużo osób od Ciebie jest połączonych z internetem (U mnie też słabo wyrabia, tyle że to przez to iż sporo osób siedzi na moim łączu).

Postaram Ci się jasno i szybko pomóc.

Opublikowano

Poradnik trochę stary, ale w miarę aktualny... spróbuj tego:

Jeżeli to nie pomoże to równie dobrze może być to wina Origina, spróbuj zaktualizować platformę. W ustawieniach aplikacji możesz zaznaczyć opcję instalacji wersji beta, w niektórych przypadkach update'y z bety pomagają. Ostatnią opcją sprawdzenia jest oczywiście reinstall samego Origina (gry oczywiście gdzieś zapisać, przekopiować z folderu Origin Games na wszelki wypadek).

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...