Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combat Arms Eu Niedostępny?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Jak może niektórzy pamiętają pisałem temat o tym że nie potrafię uruchomić CA z powodu jednego pliku.Próbowałem wszystkiego ale nic (włącznie z reinstalem widnowsa).Dzisiaj na jednej ze stron znalazlem posta o tym że wersja europejska CA będzie wkrótce dostępna a na razie jest tylko Amerykańska. Piszą żeby sie nie martwić i że wkrótce wrócimy do walki.Do tego strona europejskiego CA także nie działa.Czy to może być prawdą?

Opublikowano

a czy tak trudno odpalic ca i zajrzec na strone główną?

A czy nie przeczytałeś dokładnie tego i innego mojego postu? CA mi nie działa.

Tu masz link do strony gdzie to przeczytałem Mój odnośnik

Opublikowano

widac ze dopiero zaczołes gre w ca..jak ogólnie wiadomo jest czyszczenie servów,jesli nie działa strona główna to ca takze nie bedzie działało..

tak było,jest,i bedzie..(mozesz poczytac na stronie głównej o tym dlaczego ca nie działa..tylko trzeba umiec angielski..)

Opublikowano

1. w CA gram dość długo

2. CA mi nie działa ale już od ostatniego patcha

3. próbowałem wszytskiego żeby działało od reinstalacji gry po reinstalacje windowsa i nic

4.to może jeszcze raz wysilisz tak mózgownice hogan i spróbujesz się udzielić w temacie który napisałem poprzednio i pomóc?

Opublikowano

to moze... poczekaj tak z 3 dni moze po tym jak bendom cos tam sparawdzać w c.a i nie będzie działać to po tym jak by patchu ci zadziała:)

ars0l.jpg

Pomogłem?Nie bądź żyła..Daj + :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...