Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta

Kape1212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam jeśli to jest zły dział jak tak to proszę o przeniesienie

Witam szukam banku / karty co nie płaci się za jej używanie najlepiej interesuje mnie tylko przelewy w internecie nie jestem pełnoletni a doładowanie będą małe sumki i nie codziennie 

Jak coś nie dopisałem to proszę o dopytanie mnie

Opublikowano

Dla niepełnoletnich to w większości banków jest to za darmo. Jeśli chodzi o wybór to chyba najbardziej opłacalne będzie wybranie tego samego banku co mają w nim konto rodzice (zgaduję, że od nich będą przelewy), wtedy kasa będzie przychodzić od razu bez czekania. 

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Czesto banki maja nawet specjalne konta dla osob ktore sie ucza. Ogolnie to sprawdz na stronie danego banku jakie maja oferty i czy bedziesz musial placic za to czy nie.

Opublikowano
12 godzin temu, 9Jarek9 napisał:

Dla niepełnoletnich to w większości banków jest to za darmo. Jeśli chodzi o wybór to chyba najbardziej opłacalne będzie wybranie tego samego banku co mają w nim konto rodzice (zgaduję, że od nich będą przelewy), wtedy kasa będzie przychodzić od razu bez czekania. 

Tylko że moi rodzice nie mają karty i w tym jest lipa

8 godzin temu, P3TERR napisał:

Czesto banki maja nawet specjalne konta dla osob ktore sie ucza. Ogolnie to sprawdz na stronie danego banku jakie maja oferty i czy bedziesz musial placic za to czy nie.

Poleć mi jakiś ban bez ograniczeń 

Opublikowano
3 godziny temu, Kape1212 napisał:

Tylko że moi rodzice nie mają karty i w tym jest lipa

To akurat nie ma żadnego znaczenia czy mają kartę czy nie. 

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Zobacz sobie jaki bank znajduje sie w twojej okolicy i sprawdz na internecie jake maja oferty.

Opublikowano

Wydaje się dobra propozycja 

Karta, która wygląda tak, jak chcesz

• 0 zł za wydanie karty
  • 0 zł za wypłatę gotówki w polskiej walucie ze wszystkich bankomatów w Polsce2
  • 0 zł za wpłaty w sieci wpłatomatów mBanku
  • płać zbliżeniowo w swoich ulubionych miejscach bez podawania karty sprzedawcy
  • korzystaj ze zniżek do 55 proc. w programie rabatowym

Korzystasz, nie płacisz

• osoby poniżej 21 lat korzystają z karty Visa Me za darmo
  • jeśli masz ponad 21 lat i więcej, karta Visa Me jest darmowa, jeśli dokonasz nią min. 5 transakcji miesięcznie

@Edit

Bank to: 

mBank

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...