Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z R Keyem

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pewien problem 2 dni temu zarejestrowałem postać na Tibia.com

Recovery Keya oczywiście spisałem, nawet zrobiłem zdjęcie.. Problem zaczyna się przy Autentyfikatorze, aplikacji z Google.

Chciałem dodatkowo zabezpieczyć konto, a tutaj wałek. Cały czas wyskakuje mi, że podaję zły RK.

No kur*a, przecież umiem czytać, i klucz spisuję poprawnie...

Próbowałem z 30 razy, cały czas błędny klucz.. Miał ktoś już coś takiego? Pisałem na ten temat z Tutorem, i on sam nie wie, o co chodzi, Pytałem go, czy w takiej sytuacji CipSoft wygeneruje mi za friko nowego Rk, to nic nie odpisał..

O co może chodzić ? -.-

9368_gold.png

Opublikowano

Nigdy nie używałem tego autentifikatora ale popytaj jakichś streamerów (najlepiej h lvl) na twitch.tv albo yt bo może oni używają i mieli podobny problem. Wydaje mi się, że to będzie najszybsze zdobycie informacji na ten temat.

Cipsoft raczej nie słynie z szybkiego odpowiadania na reporty.

Opublikowano

Okej, a mam dodatkowe pytanie. Da radę sprawdzić czy RK jest prawidłowy? Kiedyś wystarczyło zmienić e-maila, ale teraz widzę, że podczas zmiany nic nie trzeba podawać, tylko jak baran trzeba czekać 30 dni na samoistną zmianę,

9368_gold.png

Opublikowano

Okej, spróbowałem odzyskać konto za pomocą RK wyskakuje, że mam nie prawidłowy...

Jakim cudem nie prawidłowy, skoro generowałem 2 dni temu, zrobiłem zdjęcie, spisałem nawet, i na bank przepisuję prawidłowo...

O matko boska...

Jak napisać bezpośrednio ticket do CipSoftu?

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...