Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Problem Z Wr

bioly312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwne..

Sprawdź czy przez przypadek ty lub coś Ci tych mapek z folderu WarRock'a nie usunęło..

Jeżeli nie będziesz ich miał, wrzucę Ci je jak będziesz chciał na jakiegoś hosta :)

Tym oddycham na co dzień...

airsoft.JPG

Opublikowano

Powiem Ci że sprawa dziwna weź zobacz jak będzię Resecie kompa jeśli nadal to samo to blad gry i musisz reinstal bo gdy jest jakis brak pliku to jak bym Ci wstawił brakujące to i tak by nie zadziałało bo znam kumpla co też potrzebował 1 pliku zgrałem mu i tak nie wykrywało ;/

Opublikowano

hmm powywalałeś jakieś pliki z mapek z warrocka..

hmm nie wiem czy znajdziesz te które wywaliłeś proponuję całe foldery od nowa wgrać tych mapek na których tak ci się robi..

niech ktoś wrzuci na jakąś stronkę i po sprawie...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

To tak dziękuje chłopaki za pomoc zaraz dostaniecie po 5 .Prosił bym jeszcze o cały folder velruf i xauen był bym bardzo wdzięczny;)

@ ee a moze lepiej sciagnac nowa instalke?

@ ok juz mi wszystko chodzi tylko ze jeszcze mam biala posadzke na blocu i cadoro wiecie o co chodzi?

@ zawsze;p

NIE HACKUJ NA EUROPIE!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

ale zawsze czy czasami ??

jeśli czasami to pozmieniaj w grafice w grze... jeśli zawsze to coś brakuje Ci w folderach...

Up ma racje, Miałem ten sam problem ;) Biała posadzka na Cadoro, zacznij instalować Wr i weź żeby uzupełnił brakujące pliki ;) Tzn nie masz jakiegoś w pliku na bank,Ja zrobiłem reinstala i all ładnie śmiga . Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...