Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niedziałający klawisz

sztefanovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry, mam problem z klawiaurą, podczas gry w pewnego dość popularnego FPS'a w amoku uderzyłem w klawiaTure. Po pewnym czasie zorienTowałem się że nie działa klawisz T, czyli cel mojego ciosu sprzed paru chwil. Gdy włączam kompuTer lub odłączam klawiaTure To przycisk T jesT cały czas "kliknięTy" i gdy wejde np w Google cały pasek wyszukiwarki wypełnia się "T" w nieskończoność póki nie wcisne klawisza "T" i dopiero przesTaje spamowac. Nie rozkręcałem klawiaTury bo narazie chce poznac wszysTkie rozwiązania Tego problemu oraz chce się dowiedzieć co po owym rozkręceniu zrobić. Jedynie dodam że model To genesis Thor300. Z góry dziękuje za pomoc

EdiT: Właśnie zorienTowałem się że po wcisnięciu klawisza "T" i podświeTlena się owego klawisza, on nie gaśnie. Czyli klawiaTura czyTa że klawisz "T" jesT cały czas "kliknięTy"

Opublikowano

Cudowne czy za pomocą programu nie naprawisz uszkodzenia mechanicznego. 

Kup nowego reda albo blu i wymień.

Jak wymienić i rozebrać to sobie poszukaj jakiś tutoriali na google i youtube jeśli są dla tej klawiatury. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

• Aive zmienił(a) tytuł na Niedziałający klawisz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...