Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.9-1.13][Wojny Gildii] AxxN

MrRafik2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GrFPw69.png

TRYB FRAKCJE

IP: axxn.pl

Discord: https://discord.gg/BUTNepy

Forum: http://forumaxxn.pl/

INFORMACJE

» Wersja: 1.9 - 1.13

» Autoryzacja: NoPremium/Premium

» Nieograniczona ilość slotów!

Obejrzyj reklamę!

https://www.youtube.com/watch?v=teeQsrwj_Io

Ogólne:

-Rozbudowany plugin frakcyjny

-Ciekawa mechanika niszczenia obsydianu

-Wiele autorskich dodatków takich jak

kryształy oraz zaklęcia ulepszające

-Dobrze wykonany bezpieczny system

wymiany między graczami

-MMo pozwalające rozwijać

swoje umiejętności

-Jesteśmy otwarci na propozycje,

chcemy się rozwijać! p4-smile.png

[spoiler=Screeny]

WRIeYsZl.png

GRAoFTAl.png

DzbGMvXl.png

JS9vof2l.png

SMb7nz0l.png

wXnDTWul.png

rvnN2PYl.png

[/spoiler]

NA CO CZEKASZ?

ZAPRASZAMY!

Nie pożałujesz! p4-smile.png

Opublikowano

No cóż.. Obejrzałem reklamę, wczytałem się w opis i dochodzę do wniosku iż nie ma tu nic nowego. Wymiana między graczami już była, zaawansowane niszczenie obsydianu już było, dom aukcyjny był, kryształy ulepszające już gdzieś widziałem (własny serwer)

Forum, jest po prostu brzydkie - już lepiej wyglądało by na MyBB lub na spiraconej wersji IPB (nie polecam spiraconej wersji).

Reklama wygląda źle, nie jest najgorzej (gorsze widziałem), brakuję tu głosu opisującego rzeczy, napisy nie wyglądają dobrze w całym.

A nie wiem do końca co ma oznaczać "wiele autorskich pluginów" gdy na filmie widziałem tylko dwa lub trzy - to nie jest wiele

Opublikowano

15 godzin temu, AlexsanderARG napisał:

No cóż.. Obejrzałem reklamę, wczytałem się w opis i dochodzę do wniosku iż nie ma tu nic nowego. Wymiana między graczami już była, zaawansowane niszczenie obsydianu już było, dom aukcyjny był, kryształy ulepszające już gdzieś widziałem (własny serwer)

Forum, jest po prostu brzydkie - już lepiej wyglądało by na MyBB lub na spiraconej wersji IPB (nie polecam spiraconej wersji).

Reklama wygląda źle, nie jest najgorzej (gorsze widziałem), brakuję tu głosu opisującego rzeczy, napisy nie wyglądają dobrze w całym.

A nie wiem do końca co ma oznaczać "wiele autorskich pluginów" gdy na filmie widziałem tylko dwa lub trzy - to nie jest wiele

Kolego alexandrze, reklama jest jedynie teaserem tego co znajduje się na serwerze, gdybym próbował zaprezentować całość kontentu lub chociaż większą jego część, to film byłby zdecydowanie zbyt długi.

Co do wyglądu forum wypowiadać się nie będę, wydaje mi się iż jest to po prostu kwestia gustu.

Zgodzę się z tym że reklama najpiękniejsza nie jest, nie mam doświadczenia w grafice czy też montażu i jest to bardzo "amatorsko" wykonane, no cóż, starałem się, wyszło jak wyszło.

Co do autorskich dodatków, zgaduję iż bazujesz odpowiedź jedynie na podstawie reklamy oraz opisu i na serwerze nie byłeś/grałeś jako że piszesz "nie ma tu nic nowego", i o ile z kryształami mogłeś się spotkać gdzie indziej, zapewniam cię że wspomnianych magicznych zaklęć nie spotkasz nigdzie(przynajmniej w polsce), opierają się one na zupełnie nowej, rozbudowanej mechanice gry i niejako definiują to jak wygląda rozgrywka u nas, bardziej rozwijać nie będę, jeśli ktoś jest tym zainteresowany to sam wejdzie i zobaczy. Dodatkowo w trakcie tworzenia jest nasz autorski plugin frakcyjny oraz autorskie MMO.

Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...