Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z komputerem - powolne działanie

SmerfastycznY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Przez dwa lata mam kompa i od paru miesięcy mam taki dziwny problem :

-Taka sytuacja : Rano włączam kompa odrazu wszystko działa, internet jest, wszystko elegancko działa.

Problem PRAWIE ZAWSZE występuje, gdy włącze komputer (tego samego dnia) i on jakoś zamula (internetu nie ma, gdy włącze piosenke to nie chce się włączyć tylko po pewnym czasie występuje błąd, gdy chce zamknąć komputer to nie chce się zamknąć tylko 5-10min się wyłączy i NIEKIEDY słychać jakby się coś załączyło w kompie i wszystko nagle działa. Problem jest uciążliwy, gdy chce wejść a tu komp się zamula i nic nie idzie zrobić tylko jak (poresetuje router, zresetuje kompa, wyloguje itp) to niekiedy idzie naprawić.

-Dodam ze od początku w  menedzer urządzeń w KARTACH SIECIOWYCH przy Karta Tunelowa Teredo firmy Microsoft jest żólty wykrzyknik. (Patrzyłem filmiki na yt jak to rozwiązać ale i tak nic nie pomaga).

Opublikowano

Coś jakby, ze sterownikami źle było, próbowałeś może format kompa robić lub pobrać najnowsze stery ?

Opublikowano

Może wszystko przez ten żółty wykrzyknik no ale szukałem rozwiązań na yt ale i tak powracal ten problem. Sterownik do płyty głownej zainstalowałem najnowszy i nic nie dało. Ktoś coś?

sa.png

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z komputerem - powolne działanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...