Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instagram - rozwój profilu

GeRu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, prowadzę na instagramie profil dotyczący designu z naciskiem na projekty koszulek dla drużyn piłkarskich. Po około pół roku posiadam dopiero 1,3k followersów. Pomimo tej liczby obserwujących aktywność pod postami jest niska. Nie korzystałem z opcji wykupienia danej liczby followersów gdyż zależy mi na zbudowaniu w pewien sposób interakcji z osobami wyświetlającymi publikowane przeze mnie posty. I tutaj pojawia się pytanie do forumowiczów: czy posiada ktoś z Was duży profil na instagramie i jest w stanie udzielić mi kilku rad dotyczących rozwoju profilu? Kładę tutaj nacisk na w miarę szybki proces przybywania obserwujących oraz na wzrost aktywności pod postami. Z góry dziękuję za wszelką pomoc i udzielone rady. Dla chętnych zostawię link do profilu poniżej, jeśli godzi to w regulamin forum proszę o taką informację. Sam profil myślę, że może przypaść do gustu fanom piłki nożnej.

www.instagram.com/7_gfx

egq3SFm.png

Opublikowano

Przede wszystkim większa aktywność na profilu, możesz dawać jakieś "zajawki" nowych projektów, pytać o sugestie albo co followerzy by chcieli zobaczyć. Więcej relacji, wykorzystanie IGTV i powiązania z fanpagem na FB. Do tego najlepszą  formą promocji przy niskim koszcie jest tworzenie viralowych rzeczy i później próba dystrybucji tego na innych większych profilach wraz z oznaczeniem Twojego profilu.

Co do kupowania followersów, bo wiem, że pewnie kusi, to zwykle nie warto, bo i FB i IG czyszczą cyklicznie takie konta.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dołącz do jakiejś grupy na fb o tej tematyce i tam się zareklamuj/ tam dodawaj posty z dołączonym linkiem do ig. Wiem że 1 gość który designował kurtki jeansowe zaczął przedstawiać swoje projekty na grupie streetwearowej i tak się wybił do w miare dobrego poziomu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...