Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tatuaż

Gandern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tyle ile sobie policzą, twój problem spytać o koszty.  

Pewnie od 1000 do 2000 może jeszcze więcej. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba w snach tyle jest warty,   za tyle to sobie z henny może namalować za 200-300. 

Tatuaże 4 cm x 4 cm kosztują 200-300 zł  a ty bredzisz że tatuaż 10x większy zrobi ktoś profesjonalnie za grosze. Taki tatuaż przynajmniej 500-700 zł za sesję a przy tej wielkości minimum to 4 sesje. 

Opublikowano

Po znajomości nie ma zarobku wykonujący i koszty 4-5x mniejsze niż w salonie ,  to nie pisz bzdur że w studiu tatuaży nagle znajdzie znajomego co mu zrobi za psie pieniądze skoro nawet nie ma pojęcia o cenach. 

Równie dobrze mogę napisać że nic nie zapłaci bo mój znajomy robi swoim znajomym za darmo albo po kosztach.

Opublikowano

Minimalnie 700 złotych zapłacisz, tu nie będzie czekać cię jedna sesja tylko z cztery / pięć :)

Pamiętać trzeba też że żaden tatuażysta nie zrobi Ci tego za niską cenę (Przynajmniej profesjonalny).

Opublikowano
Dnia 9/1/2018 o 17:12, Ktosiu napisał:

Po znajomości nie ma zarobku wykonujący i koszty 4-5x mniejsze niż w salonie ,  to nie pisz bzdur że w studiu tatuaży nagle znajdzie znajomego co mu zrobi za psie pieniądze skoro nawet nie ma pojęcia o cenach. 

Równie dobrze mogę napisać że nic nie zapłaci bo mój znajomy robi swoim znajomym za darmo albo po kosztach.

nic nie napisał o salonie ;) mam się domyślić, że chodzi mu o salon z marżą 60%? :13_upside_down:

Zadał pytanie i dostał odpowiedź. ;)

-a może akurat znajdzie znajomego?  - haha

Opublikowano

Za swój na połowę przedramienia w salonie dość renomowanym we Wrocławiu zapłaciłem 600 zł, kilka godzin jebania się z cieniowaniem itp. Sporo zależy od lokalu, miasta i artysty, więc najlepiej gdybyś się udał i poprosił o kosztorys.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...