Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dodać itemshop do strony?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Stworzyłem strone www pod serwer minecraft, lecz chcialbym dodac tam itemshop ale nie wiem jak sie za to zabrac... Ogladalem poradnik treekttv, ale tam jest tylko microsms (ktory juz nie dziala).

Chcialbym aby dalo sie placic rowniez przelewem. Ktoś coś podpowie/pomoze? :D

• Biter. zmienił(a) tytuł na Jak dodać itemshop do strony?
Opublikowano

Jeśli nie wiesz jak się za to zabrać to prawdopodobnie nie masz pojęcia na temat pisania stron i skryptów w php i wysyłania z niego komend przez RCON to skorzystaj z gotowych rowiązań albo zapłać. Na necie tego mnóstwo, jesteś w stanie nawet skleić gotowe skrypty bez zbędnego wysiłku jeśli nie masz sieczki w głowie i wykazujesz się odrobiną sprytu - mówisz nawet że oglądałeś poradnik z gotowcem więc wystarczy zmienić tylko bramkę płatności. Jeśli nadal jest to dla Ciebie czarna magia to odpuść sobie temat tworzenia serwera bo błędów po drodze znajdzie się mnóstwo a kolejny gówniany serwer który postoi tydzień z 10 graczami i nastawieniem się na zysk to tylko strata kasy bo nic z tego nie będzie.

Opublikowano
6 godzin temu, Tabixter napisał:

Wlasnie myslalem o edycji gotowych juz skryptow lecz nie wiem na jakiej stronie moge zalozyc konto aby stworzy platnosci sms oraz bankowe. 

Dużo jest takich stron np. dotpay.pl, microsms.pl ale musisz posiadać firmę jeśli chcesz zarabiać >3500zł rocznie.

sygn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...