Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forum serwera prywatnego Exaya.pl poszukuje moderatorów

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry.

Forum serwera prywatnego Exaya.pl poszukuje moderatorów.

Nie mam zamiaru tworzyć na forum serwera rekrutacji, w której kandydować będą jakieś dzieciaczki.
Poszukuję osób na stanowisko moderatora forum. Na obecną chwilę nie mamy ustalonej liczby posad.

Wymagania: ukończony 19 rok życia, iloraz inteligencji powyżej przeciętnej, uczęszczanie do lub uko-
ńcze nie liceum profilowanego. Całkowita neutralność względem nicku i osoby od potencjalnych graczy.

Za stanowisko nie przewidujemy żadnych specjalnych benefitów, ewentualne
wnioski o jakieś Smocze Monety etc. należy kierować do administracji serwera.

Wspierane przeze mnie metody kontaktu: Post w temacie, prywatna wiadomość, telegram (w profilu).

Tylko proszę, oszczędźcie Swój czas jak i mój. Jak nie spełniasz wymagań to nie pisz. Okej? Dzięki kolegowie!
Wszystkie osoby, które będę rozważał otrzymają ode mnie "pucharek", ze "zwycięzcami" skontaktuję się na PW.

Opublikowano
45 minut temu, Azurin napisał:

"uczęszczanie do lub ukończenie liceum profilowanego"

I na chuj ja konczylem technikum.. xD

Nawet i po technikum tego kandydata mogę polecić, współpracowałem z nim wiele razy i zawsze się bardzo dobrze dogadywaliśmy.

A co do uczęszczania lub ukończenia liceum profilowanego może chodziło po prostu o szkołę średnią.

7906414703974381522016.png

Opublikowano
2 godziny temu, Hacis napisał:

A co do uczęszczania lub ukończenia liceum profilowanego może chodziło po prostu o szkołę średnią.

Ta, technikum jest okej. Zapomniałem. Chodziło po prostu, aby patusy po zawodówce nie miały spełnionych wymogów. Dzięki za zwrócenie uwagi.

Opublikowano

i zapierdalac na forum za frajer?  "Smocze Monety na Wniosek" Ty a kartki będziecie rozdawać kurde żeby tylko kolejek dużych nie było :/ Powodzenia w szukaniu kretynów

11111.png

Opublikowano
3 godziny temu, Alon. napisał:

i zapierdalac na forum za frajer?  "Smocze Monety na Wniosek" Ty a kartki będziecie rozdawać kurde żeby tylko kolejek dużych nie było :/ Powodzenia w szukaniu kretynów

Chyba nigdy nie słyszałeś o takim słowie jak "wolontariat", tak samo jak nie czytałeś regulaminu tego działu. Wyjdź i nie wracaj, jeżeli masz pisać tego typu posty, które nie wnoszą absolutnie nic i zaśmiecają temat. A i tak byś się nie nadał, ponieważ "ludzie na topki" nie są w naszym kręgu zainteresowań. Szukamy osób neutralnych. Bez pozdrowień.

Kilka osób się zgłosiło, ale żadna z nich nie jest pewniakiem. Temat zostaje więc póki co sprawą otwartą, ale może się to szybko zmienić po dalszych rozmowach z ww.

Opublikowano
2 godziny temu, vMisiaczekQ napisał:

iq 80 ?XD

40+ jak bedzie to bedzie dobrze. :makka: 

Chodzi po prostu o to, że jeżeli ktoś ma się zachowywać jak szczyl i być po prostu - za przeproszeniem - debilem i wylecieć z posady po 3 dniach to nawet niech się nie zgłasza, bo jeszcze kopa dostanie. -.-

Opublikowano

Przechwytywanie.PNG

Hmm :488_tractor:

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...