Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anniversay Mystery Box

Szajsung94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otoz zaczalem gre po dosc dlugiej przerwie, grajac aktualnie w warrocka dostalem owa skrzynke "anniversary" z ktorej polecial mi bodajze stroj na 30 dni, przeklikalem caly "inventory" w poszukiwaniu owego stroju jednakze nie moge kompletnie nic znalezc, czy orientuje sie ktos gdzie to moge znalezc ? w zakladce "Tactical Gear" (gre po angielsku mam) miga mi literka N, ale nic tam nie ma.

Opublikowano

Resetowałeś grę? Może masz ustawione w ekwipunku "filtrowanie" i Ci z tego powodu nie wyświetla tego przedmiotu?

Opublikowano

Dzień dobry,

z informacji od osób, które w grze noszą na sobie stroje Papaya dowiedziałem się, że stroje z Anniversary Mystery Box mogą ubrać tylko i wyłącznie osoby posiadające skin "Giny" (strój za WRcash). Napisanie ticketa nie pomoże.

Opublikowano
Dnia 16.08.2018 o 15:00, Szajsung94 napisał:

Witam, otoz zaczalem gre po dosc dlugiej przerwie, grajac aktualnie w warrocka dostalem owa skrzynke "anniversary" z ktorej polecial mi bodajze stroj na 30 dni, przeklikalem caly "inventory" w poszukiwaniu owego stroju jednakze nie moge kompletnie nic znalezc, czy orientuje sie ktos gdzie to moge znalezc ? w zakladce "Tactical Gear" (gre po angielsku mam) miga mi literka N, ale nic tam nie ma.

niewiem nic ja

Przed chwilą, adrian napisał:

niewiem nic ja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...