Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, tytanik2011 napisał:

Czy zdanie "Szukam budowniczego" nie określa jasno kogo szukam?

Chodziło mi, abyś rozwinął to trochę, bo nic praktycznie z tego się nie dowiedziałem. Jakiego budowniczego szukasz? Budowle w klimatach średniowiecza, czy bardziej współczesne? Każdy kto wchodzi w temat chce mieć wszystko podane na tacy, a nie pisać do Ciebie na PW o więcej informacji. Dlatego proszę dodać więcej informacji na temat współpracy do tematu.

Opublikowano
5 godzin temu, ThePoc napisał:

Chodziło mi, abyś rozwinął to trochę, bo nic praktycznie z tego się nie dowiedziałem. Jakiego budowniczego szukasz? Budowle w klimatach średniowiecza, czy bardziej współczesne? Każdy kto wchodzi w temat chce mieć wszystko podane na tacy, a nie pisać do Ciebie na PW o więcej informacji. Dlatego proszę dodać więcej informacji na temat współpracy do tematu.

Do zbudowania jest zamek, więc raczej coś podchodzącego pod klimaty średniowiecza. Do tego trzeba zbudować naturalnie wyglądającą wyspę oraz doki.

Opublikowano
Dnia 17.08.2018 o 14:35, metal2222 napisał:

Ja mogę mój nikck Joygrad, potrafię obsługiwać się wandem, znam wiele komend jak coś mam 14 lat ;)

Wyślij na PW link do twoich prac.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...