Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacinanie lapka

RyBaRyBoŁóWcA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, przychodzę do was z pewnie dosyć znanym problemem a mianowicie zacinaniem wszystkiego w laptopie, otóż powiem co mnie najbardziej denerwuje i co może świadczyć o tym zacinaniu

-gdy włączam przeglądarkę wyłącza się ona i włącza dopiero po jakichś 15-20 sekundach (strony również)

-gdy chce włączyć np. minecrafta, lola czy też gta 5 to wystarczy że klikne myszką a już jest brak odpowiedzi

-gdy klikam na pulpicie na prawy przycisk myszy to musze czekać 15-20 sekund nim otworzy się to menu (podobnie jak z grami, jak klikne to brak odpowiedzi windowsa)

-ostatnio robiłem sobie porządki na pulpicie bo myślałem że zasyfienie pulpitu stwarza ten problem to podczas przenoszenia ikon było podobnie jak z poprzednimi punktami

i wiele więcej, nie pomogło czyszczenie ccleanerem albo skanowanie

laptop to windows 8.1 i ma jakieś 3 lata więc nie jest stary dlatego też nie widze potrzeby by kupywać nowy i wydać dużo pieniędzy na to

z góry dzięki i licze na szybkie odpowiedzi.

Opublikowano

No windows 8.1, lenovo, specyfikacje takie znalazłem

Intel(R) Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz  2.40 GHz procesor

8,00 GB RAM

64x bit

NVIDIA Geforce 840M karta graficzna

Intel(R) HD Graphics Family karta graficzna

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sprawdź sterowniki, zainstaluj nowsze czy reinstaluj, wywal soft producenta, wywal śmieci co sie uruchamiają z systemem.  Zrób najpierwcokolwiek a nie narzekaj że coś źle działa. 

WYWAL  CZYŚCICIELI I POPRAWIACZE SYSTEMU , NAJLEPIEJ NIE UŻYWAJ ICH WCALE JAK NIE MA POTRZEBY. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

• Aive zmienił(a) tytuł na Zacinanie lapka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...