Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forest of Drizzling Rain

DEjviLK0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! \(>v<)/

Ostatnio strasznie napaliłem się na zagranie w Angels of Death i koniecznie chciałem go mieć na moim Nintendo Switch. Ale portfele licealistów nie należą do tych pokaźnych, no i jest masa innych "koniecznych wydatków", bez których nie można w stanie normalnie funkcjonować. W tym wypadku postanowiłem odstawić aniołki na trochę dalszy plan (smteg Q_Q) i zagrać w inną darmową grę tego samego twórcy, Forest of Drizzling Rain. Na PC, darmówka, antywirus w razie czego jakiś jest, co może pójść nie tak? No ale jednak coś... nie pykło (Q_Q)

Gierkę próbowałem pobrać z tej stronki:

http://tosiaki7.tumblr.com/post/69380045817/forest-of-drizzling-rain-translation-complete

Zrobiłem chyba wszystko jak należy, jednak gry jak nie było, tak nie ma (=~=). Czy ktoś wie jak mam to pobrać, albo w jakiej kolejności lub co konkretnie? (bo niestety linków jest, aż 4!!! [;-;]). Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź (^v^).

P.S. Nie jestem pewien, czy to właściwy dział na takie posty(^v^'). Jeśli nie to z góry przepraszam i proszę po przeniesienie do właściwego działu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...