Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paperspigot 1.8.8 R3 - skąd pobrać daną wersję silnika?

Kohnel

Rekomendowane odpowiedzi

• Marosking zmienił(a) tytuł na Paperspigot 1.8.8 R3 - skąd pobrać daną wersję silnika?
Opublikowano
2 godziny temu, Marosking napisał:

Na tej stronie znajdziesz listę wszystkich silników oraz wszystkich wersji. ;)

https://yivesmirror.com/downloads/paperspigot

Na tej stronie nie ma slinika Paperspigot 1.8.8 R03

3 godziny temu, McShell napisał:

Tu masz wszystko wytłumaczone po angielsku: https://www.spigotmc.org/wiki/buildtools/

A jeżeli wolisz po polsku to poszukaj o BuildTools w dziale "Minecraft - Poradniki" na MPCForum.

Ja potrzebuje pliku a nie poradnika.

banner forum.jpg

Opublikowano

Sorki, dałem ci linka do zwykłego Spigota xD

Trochę poszukałem i nie znalazłem żadnego miejsca gdzie można pobrać akurat r3, nie wiem do czego chcesz wykorzystać silnik ale spróbuj z np. r0.1, do którego link podał kolega wyżej. Wydaje mi się się zadziała w każdym przypadku :)

Albo stąd, chodź nie wiem które to wydanie: 

Opublikowano
14 godzin temu, McShell napisał:

Sorki, dałem ci linka do zwykłego Spigota xD

Trochę poszukałem i nie znalazłem żadnego miejsca gdzie można pobrać akurat r3, nie wiem do czego chcesz wykorzystać silnik ale spróbuj z np. r0.1, do którego link podał kolega wyżej. Wydaje mi się się zadziała w każdym przypadku :)

Albo stąd, chodź nie wiem które to wydanie: 

Tylko i wylacznie 1.8.8 silnik PaperSpigot R03 potrzebuje! nie 1.7.10! takim sposobem nabijasz sobie posty?

banner forum.jpg

Opublikowano
8 minut temu, Kohnel napisał:

Tylko i wylacznie 1.8.8 silnik PaperSpigot R03 potrzebuje! nie 1.7.10! takim sposobem nabijasz sobie posty?

Nie nabija postów, tylko chce Ci pomóc. A tą wersję co Ci wysłał, wspiera wersje serwera od 1.7 do 1.8.

P.S. Silnik dla tej samej wersji, a w innym wydaniu też będzie działał. (ona różni się delikatnymi zmianami w kodzie oraz optymalizacji).

Opublikowano
2 godziny temu, Kohnel napisał:

Gdybyś choćby przeczytał ten wątek to byś zobaczył, że są tam linki zarówno do 1.7 - 1.8, jak i do samego 1.8.8.

Nie wiem po co miałbym nabijać sobie posty, ale teraz ty to robisz, my już cztery razy daliśmy ci odpowiedź a ty nadal nie ;D

1 godzinę temu, Marosking napisał:

P.S. Silnik dla tej samej wersji, a w innym wydaniu też będzie działał. (ona różni się delikatnymi zmianami w kodzie oraz optymalizacji).

No właśnie o to mi chodziło, dzięki że napisałeś :)

Opublikowano
4 minuty temu, McShell napisał:

Gdybyś choćby przeczytał ten wątek to byś zobaczył, że są tam linki zarówno do 1.7 - 1.8, jak i do samego 1.8.8.

Nie wiem po co miałbym nabijać sobie posty, ale teraz ty to robisz, my już cztery razy daliśmy ci odpowiedź a ty nadal nie ;D

No właśnie o to mi chodziło, dzięki że napisałeś :)

Gdybym nie potrzebował właśnie tego silnika czyli Paperspigota R03

banner forum.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, happi napisał:

co sprawia, ze akurat tak wazny jest dany build?

org.bukkit.command.CommandException: Unhandled exception executing command 'cdi' in plugin AltorskiCORE v1.0
        at org.bukkit.command.PluginCommand.execute(PluginCommand.java:46) ~[spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at org.bukkit.command.SimpleCommandMap.dispatch(SimpleCommandMap.java:141) ~[spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.CraftServer.dispatchCommand(CraftServer.java:641) ~[spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.CraftServer.dispatchServerCommand(CraftServer.java:627) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.DedicatedServer.aO(DedicatedServer.java:412) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.DedicatedServer.B(DedicatedServer.java:375) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.A(MinecraftServer.java:654) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:557) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at java.lang.Thread.run(Unknown Source) [?:1.8.0_181]
Caused by: java.lang.ExceptionInInitializerError
        at kh.kohnel.commands.CdiCommand.onCommand(CdiCommand.java:30) ~[?:?]
        at org.bukkit.command.PluginCommand.execute(PluginCommand.java:44) ~[spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        ... 8 more
Caused by: java.lang.NullPointerException
        at kh.kohnel.managers.SettingsManager.<clinit>(SettingsManager.java:17) ~[?:?]
        at kh.kohnel.commands.CdiCommand.onCommand(CdiCommand.java:30) ~[?:?]
        at org.bukkit.command.PluginCommand.execute(PluginCommand.java:44) ~[spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        ... 8 more

banner forum.jpg

Opublikowano

i co to ma do danego buildu spigota?

to nie błąd silnika, tylko twój

naucz się czytać stacktrace

k3HeXgc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...