Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Kronooz (22.06.2010)

DeadRock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mozesz dac innego downloada bo pisze Sorry you have reached your daily download limit

edit@

haczek dziala + dla ciebie dzieki za innego downloada

daj mi - a ja ci +

Ence Pence w ktorej rence, twoja stara spi w lazience

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

LOL zmienił nazwe w haku kilka po usuwał i myśli że kozak... W dodatku więcej wirów i ma 1 post... To hack emillo taka sama skórka. -

bbc2hero.png

Opublikowano
LOL zmienił nazwe w haku kilka po usuwał i myśli że kozak... W dodatku więcej wirów i ma 1 post... To hack emillo taka sama skórka. -

no i co z tego ze taka sama skorka ?? to nie znaczy ze hack jest kogos a on to tylko zedytowal... moze zrobil swojego ale skorka byla uzyta ta sama co u tego emillo i u DeadRock a 6 wirow to chyba z kazdym hacku jest :>

ZBIERAM +

DAJ +++++++

xmerlinx1.gif

Opublikowano

3x up nie podoba się wypier... widac ile masz lat kidzie nie udzielaj sie lepiej !

Wirusy nie szkodliwe nie ma zadnego downloadera !

@down krytykuje cie -,- (NIE) tylko frajera SIra -,-

7283.png Buys only G1

2942.png

Opublikowano

dziala no recoil?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png34638.gif

34821.gif35003.jpg

34469.jpg3737.gif

4107.gif809.jpg

Opublikowano
3x up nie podoba się wypier... widac ile masz lat kidzie nie udzielaj sie lepiej !

Wirusy nie szkodliwe nie ma zadnego downloadera !

@down krytykuje cie -,- (NIE) tylko frajera SIra -,-

Po twoim poście widać że masz mniej lat ode mnie :P

Tak wogule kidku to mów sobie tak to swojej mamusi. Nie jestem kidem. A jeżeli mi nie wierzysz to zapytaj się wrrr Bo mam 16 lat ciołku. i trochę kultury. I nie rób spamu ani nie łam regulaminu.

3. Nie należy pisać nie na temat/spamować itp.

7. Brak szacunku lub kultury = warn. Prosimy nie używać nadmiernej ilości przekleństw i nie obrażać użytkowników.

bbc2hero.png