Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Conan Exiles - Posiadasz gre? Chcialbys pomoc?

equnio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Drodzy Moderatorzy:

Na wstepie chcialbym zaznaczyc Moderatorom tego forum ze nie wiedzialem dokladnie gdzie dac owy temat z powodu tego iz to nie jest reklama serwera, jeszcze. Oficialna reklame napisze jak skoncze konfigurowac forum jak i serwer. Automatycznie z tego wzgledu sam zglosze post/temat jezeli mam taka mozliwosc aby ktokolwiek mogl udzielic mi w razie informacji o zlym dziale. Jezeli cos zle zrobilem prosze dac informacje.

Dla osob zwiaznych z tematem:

Chcialbym was prosic o mala pomoc w przetestowaniu serwera Conan Exiles, 20 slotowego. Tymczasowo. Dlaczego potrzebuje przetestowac serwer? Chociazby dlatego ze szukam odpowiedniego hostingu ktory bedzie w stanie mi zapewnic odpowiednia jakosc uslugi za cene placona. Aktualnie jest to czysty serwer, nic na nim nie ma. Dlatego tez to najlepszy moment dla mnie aby przetestowac serwer. #

Jak przetestowac serwer?

Jest on widzialny na liscie serwerow aktualnie, nie ma jakiegokolwiek problemu z wchodzeniem na niego.  Normalne logowanie.

Czego potrzebuje?:

1. Od kilku do kilkunastu osob, ktore by byly chetne wstapic na serwer w tym samym czasie aby byla dosc spora ilosc ludzi w tym samym czasie i pograla przez powiedzmy godzine czy tez dwie.

Jak sie z kontaktowac?

Discordem, pw/profil.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...