Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wyświetlaniem tablisty w FunnyGuilds

Cineczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam pewien problem, ostatnio stwierdziłem że sobie założę serwer jakieś dwa dni temu to zrobiłem, dzisiaj postanowiłem wgrać plugin FunnyGuilds, lecz wcześniej widziałem że TABLista wyświetlała graczy którzy są online tzn. nie widać wolnych slotów a z resztą o to SS.

A chciałbym żeby było widać puste sloty, z góry dziękuje za pomoc.

2018-08-02_23.48.15.png

Opublikowano

Wejdź w: "\plugins\FunnyGuilds" i edytuj "config.yml"

Znajdź "player-list-enable" i zmień na true .

Potem wejdź w główny folder serwera i w "server.proporties" zmień "max-players" na 100.

Powinno działać

• Marosking zmienił(a) tytuł na Problem z wyświetlaniem tablisty w FunnyGuilds
Opublikowano
1 godzinę temu, pniakk napisał:

Wejdź w: "\plugins\FunnyGuilds" i edytuj "config.yml"

Znajdź "player-list-enable" i zmień na true .

Potem wejdź w główny folder serwera i w "server.proporties" zmień "max-players" na 100.

Powinno działać

Spróbowałem i nie pomogło, zapomniałem dodać że gdy tego pluginu nie mam to również się tak dzieje jest po prostu jedno miejsce na tabie, a gdy ktoś dołączy np. jedna osoba to są na tabie 2 miejsca.

Opublikowano

Prawdopodobnie jakiś inny plugin również edytuje tabliste, zobacz czy z samym pluginem FunnyGuilds bez innych zadziała

• 2 tygodnie później...
  • Biter. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...