Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny Problem Z Soldatem

Ninja10001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od kilku dni mam dziwny problem z Soldatem. Otóż gdy wchodzę do gry wszystko dobrze działa przez jakieś 5 min. Potem na chwile wiesza mi się komputer i wyskakuje błąd że ............ i potrzebny min. Direct X 8. Następnie soldat nie chce mi się włączyć, chyba że zrestartuję komputer. Nie wiem skąd się to wzięło wcześniej nic takiego nie miałem. Lecz jeżeli trzeba tego DIrect X - a to prosiłbym kogoś o link do niego bo nigdzie nie mogę znaleźć.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Folder z soldatem > config.exe > Więcej > Kompatybilność video > Zachowaj i wyjdź

Moi drodzy, bo najważniejsze w kochaniu zwłok jest to, że nie marudzą.

Opublikowano

Dobra widzę że za mało napisałem w sprawie tego błędu, przepraszam. Akurat ten sam błąd znalazłem na www.soldatforums.com, lecz i tak nie wiem co mam zrobić. Napiszę informacje z błędów:

-"Naruszenie zasad dostępu w 0053DA72 adres w module" Soldat.exe ". Przeczytaj Adres 00000000" (Ten tekst został przetłumaczony z języka angielskiego)

-Nie można zainicjować grafiki DIrectX

Musisz mieć przynajmniej DirectX 8

Spróbuj uruchomić Soldat w trybie kompatybilności wideo

-"Naruszenie zasad dostępu w 0053DA72 adres w module" Soldat.exe ". Przeczytaj Adres 00000000" ( w tym błędzie zmieniony jest tylko kod zamiast 0053DA72 jest inny)

Mam nadzieję że to co napisałem pomoże.

A i IamIam Ja już próbowałem tego uruchomienia Soldata w trybie kompatybilności gry.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobra widzę że za mało napisałem w sprawie tego błędu, przepraszam. Akurat ten sam błąd znalazłem na www.soldatforums.com, lecz i tak nie wiem co mam zrobić. Napiszę informacje z błędów:

-"Naruszenie zasad dostępu w 0053DA72 adres w module" Soldat.exe ". Przeczytaj Adres 00000000" (Ten tekst został przetłumaczony z języka angielskiego)

-Nie można zainicjować grafiki DIrectX

Musisz mieć przynajmniej DirectX 8

Spróbuj uruchomić Soldat w trybie kompatybilności wideo

-"Naruszenie zasad dostępu w 0053DA72 adres w module" Soldat.exe ". Przeczytaj Adres 00000000" ( w tym błędzie zmieniony jest tylko kod zamiast 0053DA72 jest inny)

Mam nadzieję że to co napisałem pomoże.

A i IamIam Ja już próbowałem tego uruchomienia Soldata w trybie kompatybilności gry.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Jeśli masz super wyczesany komputer poprostu może Ci coś świrować Fram i Direct przy tak małej grze

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@ Ten na górze ma racje, przeinstaluj grę na nowo, to powinno zrobić swoje. Zobacz czy inne gry poprawnie chodzą, może padła Ci karta graficzna.

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...