Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drugie konto na fejsbuku.

Gość Ramzes.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym zapytać o możliwość stworzenia drugiego konta na fejsbuku. Chciałbym zrobić konto z nazwą mojej małej "działalności" i dołączyć do grupy, na której mógłbym się udzielać. Problem jest w tym, że za każdym razem, gdy robię nowe konto po jakimś czasie jest ono blokowane lub wyskakuje potwierdzenie tożsamości. Próbowałem już robić konto na dane zmyślonych osób czy jakieś randowmowe nazwy, ale zawsze to samo. Czy da się tego jakoś uniknąć? Jest to dla mnie trochę dziwne, rozumiem potwierdzanie tożsamości zmyślonych osob, ale czemu wyskakuje to przy jakichś ranodmowych nazwach? Dodam, że moje główne konto nie ma ani zdjęcia, a nie potwierdzenia numerem, kompletnie nic, a konto działa mi cały czas.

Opublikowano

Spamujesz tym kontem, że ciągle blokady dostajesz? Ja mam wiele multi i zero blokad. Wszystkie na fake dane i jakieś zdjęcia z głębin internetu i tyle.

Poczytaj jak stworzyć wiarygodne fake konto na fb (google).

giphy.gif

Opublikowano

Właśnie zero spamu. Wczoraj zalogowałem się na fake konto i dodałem 1 post z pytaniem, nie minęła chwila i wylogowało mi z konta, jedynie co mogłem zrobić to potwierdzić numer telefonu, a potem swoje ID.

Zabieram się za czytanie. 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...