Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie serwera Minecraft - jakie pluginy wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdzałem ile będzie kosztował prywatny serwer minecrafta na pukawce i 1shot1kill, jednak nie mogę ustawić prywatnego na hasło, tylko jest publiczny. Czy hasło na serwer ustawia się już po kupieniu publicznego serwera?
W counter strike`u było tak, że można było wybrać prywatny/publiczny.

I drugie pytanie, jakie polecacie fajny pluginy do zainstalowania na serwer? serwer głównie dla znajomych, więc nie ma obawy, że ktoś komuś coś zburzy. 

Z drugiej strony, grałem na jednym serwerze w którym była opcja blokowania atakowania na danym terenie po wpisaniu /home. Wiecie może jak się ten plugin nazywa? 

Opublikowano

Nie rozumiem jesli chcesz serwer prywatny gdzie graja osoby tylko ktore zaprosisz to ustawiasz whiteliste dodajesz ludzi do niej i nie podajesz kazdemu ip

Jesli chodzi o pluginy to zalezy jaki to ma byc serwer. napisz pw to ci pomoge I moge jakas paczki ci zrobic

Opublikowano

A nie wiedzialem o white list, inaczej trochę to wyglada od csa.

Wroce do domu to poczytam o tych pluginach. Dzieki :)

• Marosking zmienił(a) tytuł na Tworzenie serwera Minecraft - jakie pluginy wybrać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...