Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.12.2] [Wojny Gildii] Nessacraft

matiam13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mało atrakcyjny serwer pod względem estetyki czy rozgrywki

Poświećcie trochę więcej czasu na prezentacje serwera  zrobiona po przez  film.

Zainwestujcie w budowniczego bądź grupę budowniczych bo  to no nie oszukujmy się karygodnie wygląda.

Serwer dla 1000 graczy  a świeci pustkami zdarzy się ze wejdzie 2-3 osoby.

Widzę więcej cziterow grających na X-rayu na serwerze za sprawa braku dropu ze stona, choć nawet tacy nie wejdą jak zobaczą licznik graczy online równy 0.

Serwer bardzo słabo zabezpieczony

Ocena 1,5/10 (skad ta połowa pkta? BO chociaż lagów nie ma ale to raczej kwestia braku graczy)

Opublikowano

(Jestem właścicielem serwera NessaCraft)

Odnosząc się do Twojego komentarza Insigin

Cytat

Poświećcie trochę więcej czasu na prezentacje serwera  zrobiona po przez  film.

Również uważam że reklama nie wyszła za wspaniale. Dlatego też zamierzamy ją zmienić na lepszą.

Cytat

Zainwestujcie w budowniczego bądź grupę budowniczych bo  to no nie oszukujmy się karygodnie wygląda.

Owszem, spawn nie był wysokich lotów. W tym momencie jest budowany nowy spawn, który powinien tym razem się spodobać. 

Cytat

Serwer dla 1000 graczy, a świeci pustkami zdarzy się ze wejdzie 2-3 osoby.

Nie wiem jakie to ma zbytnio znaczenie. Jestem przekonany że serwer nie dobiłby 1000 graczy, lecz to tylko sloty. Ale jeżeli uważasz że nie ma sensu, to sloty zostały obniżone do 50.

Cytat

Widzę więcej cziterow grających na X-rayu na serwerze za sprawa braku dropu ze stona

Istnieją anty-xray'e i nie oznacza odrazu to, że "Drop ze stone'a" jest najlepszy do tego. Owszem, jest to drop ze stone i nie ma sensu kopać rud wtedy. Założeniem serwera było od początku brak wyżej już wymienionego "Dropu ze stone'a". Serwerów "Survival + Gildie" jest wiele, owszem. Lecz jestem święcie przekonany że serwerów EasyHC jest równie tyle, a nawet więcej.

Cytat

Serwer bardzo słabo zabezpieczony

Nie ukrywam że na serwerze posiadamy parę anty-cheatów. Lecz jeżeli uważasz że są za słabe, to postaramy się ulepszyć zabezpieczenia serwera do jak najlepszego stanu.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...