Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MARGONEM BOT EXP/E2

jsBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Posiadam full afk bota do gry Margonem w pełni napisanego i administrowanego przeze mnie. Bot jest udostępniany jako rozszerzenie do przeglądarki Chrome.

Bot posiada 2 moduły.

1. EXP.  Bot ubija wcześniej zadeklarowane potwory, sam przechodzi przez mapy oraz po śmierci powraca na expowisko.

2. E2. Bot ubija wcześniej zadeklarowaną elite II, omija ducha elity II, po ubiciu powraca na wcześniej ustawiona pozycję oraz po śmierci powraca na mapę z elitą II.

Bot posiada kilka dodatkowych funkcji:

- używanie wcześniej zadeklarowanych teleportów

- nakładanie błogosławieństw

- lootfilter

- autoheal

- wylogowywanie po utracie wyczerpania w trybie exp

- antylag, który przeladowuję okno przeglądarki po utracie internetu, lagu, czy przerwie technicznej

- autozamykanie walki oraz automatyczna szybka walka

WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM UDOSTĘPNIAM 12H WERSJĘ DEMO

Do tego potrzebuję adresu gmail przypisanego do konta Google(może być nowe konto), abym mógł osoby zainteresowane dodać do grupy z prywatnym rozszerzeniem.

ADRESY MAILOWE PROSZĘ WYSYŁAĆ NA SKRZYNKĘ LUB GG, NIE PODAWAĆ ICH W TEMACIE

Bot działa tylko i wyłacznie na światach ze starym interfejsem.

Screenshot z wyglądem interfesju użytkownika

https://scr.hu/VZOg1z

Opublikowano

AHA To ja daje wam hasła i loginy do dodatków. Poza tym Ty nawet nie zainstalowałeś :)

Tak wyglądają hasła wygenerowane PRZEZE MNIE aby zalogować się DO MOJEGO dodatku.

SHU_O51KVa.png

Opublikowano

Fajnie by było jakbyś podał cenę tego bota w poście ale jak wolisz. 

Też sądzę że nikt nie ma pewności że ten bot jest legit w tym sensie że nie ma w sobie keylogera itp...

Bot jest w pliku exe? Czy w jakiś sposób dajesz go komuś. 

Pomogłem? Daj +

Opublikowano
23 godziny temu, SeZeVx napisał:

Fajnie by było jakbyś podał cenę tego bota w poście ale jak wolisz. 

Też sądzę że nikt nie ma pewności że ten bot jest legit w tym sensie że nie ma w sobie keylogera itp...

Bot jest w pliku exe? Czy w jakiś sposób dajesz go komuś. 

Cytat

Do tego potrzebuję adresu gmail przypisanego do konta Google(może być nowe konto), abym mógł osoby zainteresowane dodać do grupy z prywatnym rozszerzeniem.

Opublikowano

Hej, ten bot na pewno bezpieczny? Dopiero zacząłem grać w Margonem i chciałbym wbić poziom.

Napisałem ci na GG więc odpisz :P

Opublikowano

Polecam z całego serduszka, śmigam od 10 dni. Nic nie zacina, expi swietnie, e2 zbija tak samo. Zero przypalu i zero lagow. Polecam jeszcze raz ;).

Opublikowano

Marian akurat mnie zna, jestem tu głównym bociarzem/doradcą/testerem/ficzer gajem w praktycznie wszystkich projektach za mojej kadencji liczącej już kilka dobrych lat. Bota mogę polecić z czystym sumieniem - ale dodam też to co zawszę piszę:
Zawsze jest ryzyko bana; bota używacie na własną odpowiedzialność i nie macie prawa oskarżać twórcy/ów bota o zbanowane konto. 

Dostajecie 12h wersji testowej, możecie zrobić sobie drugie konto, osobny mail i przetestować bocika w ten sposób. 

Opublikowano
29 minut temu, typowy_polaczek napisał:

A jak z vps'em? Jest możliwość postawienia na tym tego bota? Poleci ktoś tani i dobry vps z windowsem i zdalnym pulpitem? A możę ktoś właśnie tak używa tego bota?

ja kupowałem Aruba cloud był za 24,99zł windows+ zdalny pulpit 

Opublikowano

Update 22.07.2018 - 12.08.2018

+Bot działa na katakumbach oraz automatycznie rozmawia z Irydą, aby wejść do katakumb.

+Autosprzedawanie lootu u Tunii oraz powrót na expowisko używając teleportów w miastach.

+Autouzupełnianie strzał.

+Możliwość podania punktów na mapie w którcyh postać ma stać przed/po ubiciu e2.

+Dodanie serwera na którym przechowywany jest config bota(nie tak ja poprzednio na localu).

+Ogólna poprawa wydajności.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Update 13.08.2018 - 25.08.2018

+Automatyczne przelogowywanie między postaciami z włączonym botem

+Aktualizacja katakumb zwiazana ze zmianą przejść na drzwi

+Wyczerpanie pomysłów na "większe" funkcje :D

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...