Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serwerowym Texture Pack

Ajden_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Otóż mam problem z dzialaniem Texture pack na moim serwerze. Wkleiłem bezposredni link ( .zip ) w server.properties w resource-pack  texture packa, ale on po mimo tego ,ze sie pobiera, wszystko sie odswieza,  to po pobraniu nie dziala :/ Probowalem juz na kilku Texture packach, ale lipa. Wie ktos jak to naprawic? Jak zrobic, aby po wejsciu na serwer pobieral sie Texture pack? Dodam jeszcze, ze serwer jest Spigot 1.8.8 , Hostuje go enderchest. Z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam.

Opublikowano

Było już parę przypadków ze serwer mimo iż po wejściu przez gracza pobierał texture packa ale nie działał poprawnie bądź wyrzucał graczy.

O ile dobrze pamiętam zazwyczaj tutaj ludzie ratowali się pluginem

https://www.spigotmc.org/resources/server-textures-spigot-1-8-8-1-9.17934/

Tylko jedno sugestia  :) musisz w plikach serwera a mianowicie w pliku server-properties ustawić ścieżkę do pliku z danego linka

Opublikowano

Teraz dziala, prawie... Poniewaz txt sie pobiera i dziala, ale tylko mi. Graczą nie chce sie nawet pobrac :/ Nawet gdyby mieli op czy cos, wiecie jak to naprawic? Bo dziala, ale chce zeby txt pobieral sie wszystkim, a nie tylko mi :p 

Juz wszystko dziala, naprawilem skryptem. Dziekuje za pomoc :) Temat do zamkniecia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...