Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ijust S nie ładuje do końca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przez ostatnie dni nie do końca styka mi gniazdo USB w ijustcie S. Wczoraj rozładowałem go do końca i postanowiłem podłączyć, po wielu minutach bawienia się ustawiłem wyjście USB w tym wejściu USB w taki sposób aby stykał. Ijust ładował się od godziny 23 do godziny 14, pomyślałem więc że można już pokopcic normalnie, ale diodka świeci 4 razy krótko ( co oznacza że zaraz padnie) i pytanie do Was, co może być przyczyną ? Z góry dziękuję za odpowiedź i wiem że jest bardzo dużo tematów o tym sprzęcie ale jednak nie znalazłem żadnego o tym problemie. I proszę sobie darować odpowiedzi typu "wyjeb do kosza".

Opublikowano

Hmmm, rozwiązania nie znam ale mój kolega również ma problem, lecz u niego o tyle łatwo, że ładuje mu do 50-70% całej baterii, więc kopcić może.

Z tego co czytałem w internecie sporo osób ma z tym problem i podejrzewam, że to wady techniczne modelu.

Najlepiej zwrócić sprzęt/dać na gwarancję jeżeli taką posiadasz.

nic

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...