Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2BOB - farmbot

`Kacper.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 godzin temu, byku00000 napisał:

widocznie jesteś za mało inteligentny aby korzystać z tego więc po prostu nie używaj.

chłopak zakłada temat żeby ktoś mu wytłumaczył a tu taka standardowa odpowiedź, brawo rodaku :)

Opublikowano

Może i filtr lvl ustawiłeś, ale boss nie jest dodany do listy? :D Zaznaczasz konkretnego bossa (prawym), a nawet i besta czy coś co ma bić, a potem w m2bobie "dodaj" czy coś takiego. Wyskoczy Ci np info "Czy na pewno chcesz dodać Best. Specjalista do listy?"

Opublikowano
Dnia 23.07.2018 o 14:03, Challenjour napisał:

Może i filtr lvl ustawiłeś, ale boss nie jest dodany do listy? :D Zaznaczasz konkretnego bossa (prawym), a nawet i besta czy coś co ma bić, a potem w m2bobie "dodaj" czy coś takiego. Wyskoczy Ci np info "Czy na pewno chcesz dodać Best. Specjalista do listy?"

Po przeinstalowaniu wszystko działa, ale mam pytanie, czy można nim jakos nagrac dungeon i zeby go sam powtarzal? Jesli nie, to czy jest jakas osoba, ktora potrafi napisac bota na dungi?

Opublikowano

W M2bobie na pewno nie ma. Kiedyś twórca Slait pisał, że jest to trudne do zrobienia w M2bobie.

Ale możesz zagadać do twórców czitów na worldofmetin (forum hacków mt2). Bodajże KacMorderca lub Cycu stworzył hacka, który kupuje marmur polimorfi i go używa kiedy Ci się skończy i bije bossa i tak nonstop. Jest to konkretnie hack pod Matadie, ale ostatnio co widziałem to był w fazie beta i nawet kupić nie można było. Więc myślę, że jak zapłacisz niedużo, to może Ci stworzy prywatnego czita pod dungeon. Za darmo to nie masz niestety co liczyć. Jest to zbyt czasochłonne by za darmo zrobić.

Choć i tak powątpiewam, że da radę coś takiego stworzyć. Bo skąd bot ma wiedzieć, że jesteś już na danym piętrze i co ma zrobić.  Bot może zwariować i będzie szukać npc zamiast bić spota i dropić np pieczątki, które ma użyć xD

Opublikowano
4 godziny temu, Challenjour napisał:

W M2bobie na pewno nie ma. Kiedyś twórca Slait pisał, że jest to trudne do zrobienia w M2bobie.

Ale możesz zagadać do twórców czitów na worldofmetin (forum hacków mt2). Bodajże KacMorderca lub Cycu stworzył hacka, który kupuje marmur polimorfi i go używa kiedy Ci się skończy i bije bossa i tak nonstop. Jest to konkretnie hack pod Matadie, ale ostatnio co widziałem to był w fazie beta i nawet kupić nie można było. Więc myślę, że jak zapłacisz niedużo, to może Ci stworzy prywatnego czita pod dungeon. Za darmo to nie masz niestety co liczyć. Jest to zbyt czasochłonne by za darmo zrobić.

Choć i tak powątpiewam, że da radę coś takiego stworzyć. Bo skąd bot ma wiedzieć, że jesteś już na danym piętrze i co ma zrobić.  Bot może zwariować i będzie szukać npc zamiast bić spota i dropić np pieczątki, które ma użyć xD

Z tego co się orientuję takie boty istnieją, np. na almadii 2 lata temu już mieli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...