Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam MH Samia.pl

kokomit

Rekomendowane odpowiedzi

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam MH Samia.pl
Opublikowano

Działa mh od cyca i od kag'a, na internecie znajdziesz całą instrukcje i linki do pobrania, niestety to jest na innym forum więc nie będę udostępniał linków.

(działa bo cały czas sobie na tym gram)

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Opublikowano
Dnia 22.07.2018 o 11:30, Fari_Go napisał:

Działa mh od cyca i od kag'a, na internecie znajdziesz całą instrukcje i linki do pobrania, niestety to jest na innym forum więc nie będę udostępniał linków.

normalnie wstrzykujesz Cycu_mh_22_.dll i 27.dll i dziala? wszystkim proboje wstrzynknąć i nic się nie dzieje. Widziałem gdzieś że cycu pisał żeby wstrzyknąć cycu.py ale nie moge znalesc ani tego pliku ani pyloadera ktory działa . Jeśli moższ to proszę o priv

Opublikowano
Dnia 22.07.2018 o 11:30, Fari_Go napisał:

Podrzuć linka na priv z chęcią sprawdzę, ale wydaje mi się że ciezko znaleźć na semie coś

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Ja próbowałem wszystkie chyba wersje już i nie działa żaden syf na tej samii, za dobrze zabezpieczona.. Na pewno działają jakieś cheaty ale nie publiczne

Opublikowano
24 minuty temu, michael575 napisał:

Jakby ktoś miał coś działającego to pisać pw ;)

zroilem mh od kaga i działa jak siądę po pracy to zrobie noob poradnik

Opublikowano

MH od Cyca/Kaga jest z auomatu banowane do 2h. Admini Samii na filmie pokazali, że mają wykrywanie tego co jest wstrzykiwane do klienta. 

edit : M2bob platny dziala, ale wiekszosc funkcji i tak nie dziala, bo jest zablokowane po stronie serwera. Nawet atk speed nie śmiga, bo hity gubi od razu.

Opublikowano

pi3rdol3nie takie ze nic nie dziala ja latam na dmg hck mh i marmur hck od samego startu teraz jestem w trakcie ogarniania kamermoda ale ciezko ciezko 

Opublikowano
Dnia 25.07.2018 o 00:08, kokomit napisał:

normalnie wstrzykujesz Cycu_mh_22_.dll i 27.dll i dziala? wszystkim proboje wstrzynknąć i nic się nie dzieje. Widziałem gdzieś że cycu pisał żeby wstrzyknąć cycu.py ale nie moge znalesc ani tego pliku ani pyloadera ktory działa . Jeśli moższ to proszę o priv

Nic nie wstrzykuje, dwa mh (od kag'a i cyca) są w pythonie, jeden plik to konsola która odpala się przy uruchomieniu klienta gry, jak już wszystko się uruchomi w tej konsolce wpisuje load "nazwa mh" czekam znów i wszystko elegancko śmiga. Zawsze przy pierwszym odpaleniu gry z mh i próbie zalogowania się mnie wywala ale to może tylko mnie, a przy drugim podejściu wszystko gra gitarka śmietanka bum cyk myk.

edit//

@Rozpi3rdoL to pewnie niezle masz to dmg razy 0.1x? Bo z tego co wiem mają duże limity więc nie ma opcji na dmg :0

@Challenjour bardzo głęboko się mylisz bo cisnę osobiście już długo na tym mh od cyca tylko że nie wstrzykuje :)

Opublikowano
13 godzin temu, Spray12 napisał:

@Fari_Go a jak jest z kopaniem rud? bo widze ze jest jakas "kontrola obecnosci" co jakis czas, da sie to jakos obejsc ? 

Działa (nie wiem jak z nowymi rudami, do tych normalnych wiem że hula), no własnie problem w tym że nie możesz zostawic kompa z metkiem i iść spać, bo co jakis czas trzeba tam dobrze kliknąć jak Ci sie popier***i to czekasz 2h. Powiem tak, ustaw bota ale zostań przy komputerze i oglądaj filmy na telefonie xD (z tym że co jakiś czas własnie będziesz musiał to klikać :/).

Opublikowano
Dnia 27.07.2018 o 13:41, Fari_Go napisał:

Działa (nie wiem jak z nowymi rudami, do tych normalnych wiem że hula), no własnie problem w tym że nie możesz zostawic kompa z metkiem i iść spać, bo co jakis czas trzeba tam dobrze kliknąć jak Ci sie popier***i to czekasz 2h. Powiem tak, ustaw bota ale zostań przy komputerze i oglądaj filmy na telefonie xD (z tym że co jakiś czas własnie będziesz musiał to klikać :/).

tylko ze na odpowiedz jest 10s :/ to lipa troche bo nawet nie wiadomo co ile to wyskakuje i w jakim momencie 

Opublikowano
11 godzin temu, Spray12 napisał:

tylko ze na odpowiedz jest 10s :/ to lipa troche bo nawet nie wiadomo co ile to wyskakuje i w jakim momencie 

no niestety to jest chyba random wszystko ustawione także :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...