Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ScoreBoardStats - problem z poprawną konfiguracją

aragon2003

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wtam! 

Mam mały problem z konfiguracją Pluginu ScoreBoardStats mianowicie chce skonfigurować plugin tak aby był podzielony na 2 częsći image.png

Jak widać na obrazku tutaj jest podzielony na 2 czesci Informacje o wyspie > ,,Wyspa" Oraz główne informacje > kasa mcMMO zabójstwa.

Lecz na moim scoreboard stats jest coś takiego >image.png Tam Gdzie jest [player] chce aby pokazywał sie nick grazca 

Co do reszty to nie wiem jak zrobić aby kasa była na srodku tablicy a nie maxymalnie po prawej stronie tak samo do pingu,online,zabitych mobów lecz nie wiem jak to zrobić... :(

Co do reszty to chce zrobić własnie taki przedział lecz gdy jestem w configu i chce zrobić ten przedziałek ╔══ Wyspa to mi nie działa dokładniej to wpisuje w configu coś takiego

'Test': '&8&l╔══ &6&lWyspa'

To jak widać nawet się nie pojawia na tablicy :P szukam po forach i innych takich stronach lecz nigdzie nie mogę znaleźć mojej odpowiedzi.

Czy ktoś się bawił tym pluginem i zna rozwiązanie ? 

Bardzo proszę o pomoc tutaj jest mój konfig \/

image.png

Opublikowano

Na samym początku tylko warto wspomnieć, że ten plugin na zdjęciu owego serwera to nie ScoreBoardStats.
Nie jestem pewny, czy ScoreBoardStats ma zmienną do nicku gracza, aczkolwiek sprawdź %player% lub %displayname%.

Tutaj masz pełną listę zmiennych:
https://dev.bukkit.org/projects/scoreboardstats/pages/variables

Reasumując, nie zrobisz dokładnie tak jak na screenie - kasy też nie będzie na środku, oni mają inny plugin na scoreboard lub po prostu autorski, którego nie znajdziesz na necie.

sygnatura.png

• Marosking zmienił(a) tytuł na ScoreBoardStats - problem z poprawną konfiguracją

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...